Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az alacsonyságot/soványságot lehet a rondaság kategóriába sorolni vagy az "csak" egy tulajdonság/állapot, mint a képzettség vagy a személyiség?
Attól, hogy alacsony vagy vagy sovány nem leszel ronda. Lehet, hogy ezek miatt nem tetszel egy nőnek de nem leszel ronda.
Velem volt már, hogy arcra helyes férfit nem találtam vonzónak a magassága miatt. Nálam alacsonyabb volt, pedig én sem vagyok kosaras lány. A személyisége, érdeklődési köre nem az esetem, ha azok egyeztek volna lehet tudtam volna rá potenciális párként tekinteni.
ha szép az arcod akkor is egy nulla vagy a nők szemébe ha alacsony vagy. Ha 170 vagy a nők levegőnek néznek, mivel a nők 95 %-a üti vagy meghaladja a 170 cm-t.
Erre én vagyok az élő példa. Nők még arra sem méltatnak hogy rámnézzenek, pedig gondolhatnák, hogy nem próbálkozok ugy sem be, mivel törpe, selejt vagyok, de még egy pillantást sem kapok. Eszméletlen, hogy mennyire tudják azt érzékeltetni, hogy te nem vagy férfi. Olyankor ln persze nem tudok rájuk haragudni, mert tényleg nem érzem férfinak magam ilyen testbe. Ilyenkor rohadt apámra gondolok, aki megmert csinálni, holott ő is törpe 168 cm volt fiatalon. Őt is zavarta a törpesége. Talált egy iszonyatosan naiv fiatal nőt aki szűz volt, persze 158 cm törpe is mellette...és megcsináltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!