Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alábbi terv mennyire lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi terv mennyire lenne eredményes, hogy gyakoroljam a csajokkal történő interakciót?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egész életemben nem voltak jelen a csajok. Szó szerint. Talán csak két (a testvéremet nem számítva) csaj van, akivel egy negyedóránál többet beszélgettem. Barátaim nincsenek, csak beszélgetőpartnereim az egyetemen. Már 21 vagyok, szeretném végre összeszedni magamat és arra gondoltam - annak érdekében, hogy lányokkal ismerkedjek és megtanuljak velük viselkedni, de anélkül, hogy az önbizalmamat kockáztatva egyből a mély vízbe ugranék (leszólítás az utcán) - elmegyek minden olyan helyre, igénybe veszek olyan szolgáltatást, ahol a csaj rá van kényszerítve, hogy velem beszéljen. Gondolok itt a nyelvtanfolyamról/magántanárról/tánckurzusról. Csakis csaj/nő által meghirdetett órákra mennék és akkor nem ignorálhatnak (a való életben ezt szűröm le, mert még a szemezést is kerülik), ők is és én is rá leszek kényszerítve, hogy beszélgessünk/együtt legyünk és naivan abban bízok, így hátha megmozdul valami az életemben. Szerintetek ez jó taktika? A prostizáshoz - ahol csak egy megjátszott fél óráért fizetnék - biztosan hasznosabb lenne és így a belsőm is sokkal jobban előtérbe helyeződne és akár lenne esélyem elhívni őt egy kávéra mondjuk. Nekem már az is óriási jelentőségű lenne, ha egyáltalán beszélgetne velem egy ilyen lány. Ja és most leszek a köcsög, de lehetőleg minimum átlagos kinézetű csajokat fogok keresni ebből a célból, mert ők azok akik abszolút ignorálnak (persze lehet a kövérebb/csúnyább csajok is, de velük nem szoktam próbálni szemezni). Kérlek ne legyetek előítéletesek velem szemben, ez egy személyes probléma és negatív hangvételű válaszokra nem vagyok kíváncsi.

2017. jan. 27. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy nem küldhetek el csak úgy indok nélkül akárkit. Dehogynem.
2017. jan. 27. 14:22
 12/16 A kérdező kommentje:
De tényleg nem értem. Ha én elmegyek hozzád, mondjuk angol korrepetálásra és a tananyagra koncentrálok, akkor te honnan a fenéből tudod megállapítani, hogy nem csak tanulási célból vagyok ott? Ha te beszélgetsz velem (nyelvoktatásból adódóan akár kötetlen témákról) és hacsak nem citromba harapott/póker arccal történik mindez, akkor te is rá vagy kényszerítve a személyiséged felszínre hozására és akkor én már elértem a célomat. Beszélgettem/társalogtam egy fiatal csajjal mindezt a tanulásba burkolva. Ha leadsz egy anyagot és én azt megtanulom, akkor semmi jogod egyéb dolgot belemagyarázni a szituációba, ha egyszer vállaltad a korrepetálást és megfelelően haladok az órákkal. Vagy te csak jóképű férfias pasikat szoktál korrepetálni? Mert ilyen hozzáállással minden általad korrepetált srácra rá lehetne fogni, hogy abból a célból van ott, mint én, abban az esetben ha nem szimpatikus számodra meg el küldenéd és kevesebb lenne a kliensed.
2017. jan. 27. 14:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja és ha szabad megkérdeznem miből szoktál magánórákat tartani?
2017. jan. 27. 14:37
 14/16 anonim ***** válasza:

A emberek nem úgy működnek, hogy te megmondod, milyen kis beszűkült szempontok mentén alkothatnak képet a világról, és akkor ők befogják szemüket-fülüket minden másra.

Semmi közöd hozzá, kinek mit tanítok.

2017. jan. 27. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Hé, ne általánosíts!

Én BGF-s vagyok (vagyis most már BGE), és képzeld nálunk nem elitisták a csajok, hanem nyitottak és segítőkészek.

Amúgy szerintem jó ötlet, de inkább csoportos órára menj. Ott több csaj van, így nagyobb lesz a visszajelzés.

2017. jan. 27. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:

71% os nak szerintem valaki beletiport a kis lelkébe.

Amúgy tuti működne a dolog szerintem is jó ötlet.

Lépd meg!

2017. jan. 28. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!