Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak nem tetszenek a fehér bőrű nők?
Mondhatnám, hogy tetszenek, de evvel magamnak hazudnék, talán úgy tetszene, ha annyira megnyerő más tulajdonsága, külseje, hogy emiatt észre sem venném.
De ha csak a bőrét nézem, valamiért jobban kiemeli a hibákat, meg rendszerint fekete szőrrel párosul.
Nekem speciel tetszenek, legalábbis nekem a nyáron teljesen barna lányok kevésbé bejövősek.
Bár az is igaz, hogy szerintem kb. a 37. tulajdonság lenne a bőrszín a fontossági "listán".
Szerintem vegyes a megítélése, amennyiben vékony vagy. Kb 60-40 a barnák javára.
Karcsúsít és elfedi a hibákat. Pl a narancsbőr kevésbé látványos tőle, a tág pórusok, pattanások/miteszerek, apró hegek, szeplők halványulnak, de 7 kgt is letagadhatsz a sötétebb bőrszínnel.
Fújasd le magad barnára, egy hét alatt lekopik, de az előtte utána fotón látni fogod a különbséget.
Ezek miatt népszerűbb a barnább bőrszín.
Egyébként én a sárgásabb mézszínű lányok bőrét irigylem a legjobban.
Én is iszonyú nehezen barnulok, nyáron kint vagyok egész nap mondjuk egy nyaraláson, két hétig, és mikor hazaérek, úgy nézek ki, mint más mondjuk kora tavasszal.
Sosem volt problémám a párkereséssel.
Egyébként azt mondják, ha sok D-vitamint szedsz, akkor könnyebben is barnulsz. Engem annyira nem zavar ez a barnulásmentességem, mert egyébként leégni sem szoktam (megdöbbentő, tudom), de ha zavarna, lehet, hogy megpróbálkoznék az ilyen napozós időszakokban a D-vitaminnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!