Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak nem tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak nem tetszenek a fehér bőrű nők?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a barna, kreol bőrű nők szebbek, mint a fehér bőrűek, de én nem tudok lebarnulni. Nagyon fehér bőrű vagyok, mindig megjegyzik, hogy biztos beteg vagyok. Privát leveleket nem kérek, nem azért írtam ki a kérdést.
2017. jan. 27. 08:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van akinek nem jön be, de szerintem rengeteg férfinak tetszik a fehér bőr, pl. nekem is... :)
2017. jan. 27. 08:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Enyemnek tetszik.
2017. jan. 27. 08:23
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Én is hófehér vagyok. Nekem azt szokták mondani, hogy olyan királyi kinézetem van, mintha nemes családból származnék. Eddig sosem éreztem magam hátrányban a férfiaknál emiatt.
2017. jan. 27. 08:43
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Mondhatnám, hogy tetszenek, de evvel magamnak hazudnék, talán úgy tetszene, ha annyira megnyerő más tulajdonsága, külseje, hogy emiatt észre sem venném.

De ha csak a bőrét nézem, valamiért jobban kiemeli a hibákat, meg rendszerint fekete szőrrel párosul.

2017. jan. 27. 09:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem speciel tetszenek, legalábbis nekem a nyáron teljesen barna lányok kevésbé bejövősek.

Bár az is igaz, hogy szerintem kb. a 37. tulajdonság lenne a bőrszín a fontossági "listán".

2017. jan. 27. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyes a megítélése, amennyiben vékony vagy. Kb 60-40 a barnák javára.

Karcsúsít és elfedi a hibákat. Pl a narancsbőr kevésbé látványos tőle, a tág pórusok, pattanások/miteszerek, apró hegek, szeplők halványulnak, de 7 kgt is letagadhatsz a sötétebb bőrszínnel.

Fújasd le magad barnára, egy hét alatt lekopik, de az előtte utána fotón látni fogod a különbséget.

Ezek miatt népszerűbb a barnább bőrszín.

Egyébként én a sárgásabb mézszínű lányok bőrét irigylem a legjobban.

2017. jan. 27. 09:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is iszonyú nehezen barnulok, nyáron kint vagyok egész nap mondjuk egy nyaraláson, két hétig, és mikor hazaérek, úgy nézek ki, mint más mondjuk kora tavasszal.

Sosem volt problémám a párkereséssel.

Egyébként azt mondják, ha sok D-vitamint szedsz, akkor könnyebben is barnulsz. Engem annyira nem zavar ez a barnulásmentességem, mert egyébként leégni sem szoktam (megdöbbentő, tudom), de ha zavarna, lehet, hogy megpróbálkoznék az ilyen napozós időszakokban a D-vitaminnal.

2017. jan. 27. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Sokat görcsöltem rajta korábban, mert krétafehér a bőröm, és maximum leégni szoktam. Mióta viszont egyik huszonéves, szintén fehérbőrű barátom nyakáról leszedtek egy pofás kis festékes bőrrákot, azóta már leszarom.
2017. jan. 27. 10:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az nem tetszene, hogy ennyire ostoba vagy.
2017. jan. 27. 10:43
 10/11 Diavolino44 ***** válasza:
Nekem is pont az tetszik, ahhoz egy jo hajszin es tokeletes!
2017. jan. 27. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!