Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok csajozós típus. Tudnátok tanácsot adni?
Szóval 22 vagyok, nem volt barátnőm és soha nem voltam még senkivel. Próbálkozásaim voltak, de azok nagyon gyengére sikerültek és kudarccal jártak. Régen, pár évvel ezelőtt sikerült kavarnom (szerény véleményem szerint nem volt szép) egy csajjal egy buliban és kb. ennyi a sikerélmény. Kettőször voltam szerelmes eddig, bár a vonzódás megvolt egymás iránt, mind kudarcba fulladtak, kapcsolat nem lett belőle. Ilyen téren az önbecsülésem és az önbizalmam mélyen a béka s*gge alatt van, kicsit ha rágondolok pánikba esek. Bulikba partikba is próbálkoztam régen "táncolsz velem" stb. egyszer sem kaptam igen választ (de betudhatom annak hogy finoman berúgtam). A tapasztalatok azt mutatják hogy nem lehetek olyan rosszképű (a két lány akibe szerelmes voltam nagyon gyönyörűek <persze ez szubjektív>), nyitott vagyok minden emberi kapcsolatra mindenkivel szívesen beszélgetek. Szóval a bulikba próbálkozást és a lányok leszólítását kéne fejlesztenem.
Értelmes válaszokat várok, privátba is szívesen beszélek ha úgy van és előre is köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!