Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nálam első számú szempont egy hölgynél az intelligencia? 22/F
Nemtudom túl nagyok-e az elvárásim de nálam az első helyen egy lánynál egyszerre szerepel és egyformán fontos a szépség és az intelligencia. Számomra nincs egyik a másik nélkül mert akkor nem képvisel értéket nekem. Nagyon nagyon ritka az olyan lány aki megfog külsőre és "belsőre" is, külsőre könnyebb nyilván mert sok csodaszép lány van de mit kezdenék velük ha egyszer nem tudnánk jól kijönni? (párkapcsolatról van szó most csak, egyébként evidens hogy mit "kezdenék" velük)
Sajnos folyton csalódom most is éppen ezen agyalok és nem tudok elaludni. Megismertem a legszebb lányt akit eddig láttam de nem passzoltunk össze lélekben. Mintha a falnak beszéltem volna, mintha ott se lenne. Nem mondom rá, hogy buta volt mert nem akarom sértegetni, jól tanul stb de egyszerűen...
Ne értsétek félre én nem szeretem azt a nagy "értelmiségizést" falra mászok az egyetemen is a professzoroktól, tanároktól önjelölt művészektől akik úgy gondolják annyira képben vannak. Én csak egy olyan lányt keresek akivel tényleg lehet beszélgetni, aki jófej és van humora. Nekem aztán nem kell, hogy művelt legyen engem nem érdekel nagyon a lexikális tudás csak jó lenne találkozni valakivel aki azonos hullámhosszon van, akivel bármiről el lehet beszélgetni, aki nyitott érdeklődő, aki másképp szemléli az életet mint a legtöbb ember és nem az alantas hétköznapi dolgokkal foglalkozik csak. Olyat akivel ha csak mi ketten léteznénk a földön akkor is boldog lehetnék mert jó vele lenni.
Láttam és ismertem néhány olyan párt akik teljes szimbiózisban élnek és éltek egymással, olyanokat akik együtt öregedtek meg de úgy, hogy nem volt elegük már a másikból hanem élvezték, hogy együtt lehetnek és ott vannak egymásnak. Nyilván a szépség múlandó de ez is ugyan olyan fontos nekem, aki nem tetszik nem tudok beleszeretni. Nekem meg pont a legszebb lányok tetszenek csak és így még nehezebb a dolgom. Persze nem csak elvárásaim vannak, külsőleg tudok olyat nyújtani, hogy a másik is hasonlóan érezzen. Elég nagy egyetemre járok de mégsem találtam még párt pedig folyton sasolok, de úgy látom mindenki ugyan olyan. Leginkább viselkedésben.
És ismerem a gyakorit már olyan régóta, olvastam már annyi sztorit és egyrészt jó olvasni, hogy valakik megismerkednek és összejönnek és már x éve együtt vannak vagy esetleg már gyerek is van meg boldogság meg miegymás (igen ilyen is van ám nem csak a negatív dolgokat kell észrevenni) de kiábrándító, hogy én meg ilyen szerencsétlen vagyok. És próbáltam már, nem megy nem tudok leadni az elvárásimból ezt nem lehet erőltetni. Tudom, hogy sok magányos fiú és férfi van ezen az oldalon de olyan is van akinek hasonló a problémája mint nekem? Tehát nem az, hogy mondjuk elküldik őt a lányok és nem jön össze neki hanem olyan aki nem talál magának megfelelő lányt?
Még mindig a 4-es, csak nincs időm egyben leírni
"külsőleg tudok olyat nyújtani, hogy a másik is hasonlóan érezzen."
Na ezen kb. felsírtam. Nyújtani tud, értitek, mintha ez valami szolgáltatás lenne, amit meg kell fizetni, ki kell érdemelni, nem részesülhet belőle akárki ám. Ez az eltúlzott egó se segít rajtad szerintem.
Amúgy én itt sok férfitól kaptam már képet véleményezésre, olyanoktól is, akik kifejezetten jó pasinak tartották magukat. Elmondom, mit láttam: vagy ez a pucér bokájú, tyúkmellú giliszta volt, vagy ugyanez 3 görcsnyi izommal a csont és bőr testén, amire rohadt büszke volt, mert a teremben érte el. Vagy volt még ez a túl izmos, befeszítős, nagyon vastag karú, golyófejű feszes pólós.
De egyik sem volt az az igazán atletikus felépítésű, magas, szimmetrikus arcú klasszikus jó pasi. Márpedig a csajoknak ez a jó pasi évszázadok óta, mindegy mi a divat, a rózsaszín karcsúsított ing vagy a telexart lógó ülepű gatya. Meg lehet nézni Michelangelo Dávid-szobrát vagy Mürontól a Diszkoboloszt vagy a lándzsvivőt.
Kérdező, te melyik típus vagy?
9-es az utolso mondatodig mindennel egyet ertettem es igen valoban ezt csinalom es tisztaban is vagyok vele. Ezen az idealizalason probalok javitani viszont nem kerek szamon senkin semmit. Magamba csalodok es ennyi.
Es nem tudok vonzodni a nekem nem tetszo lanyok irant de szerintem ez normalis. Nem tudok ugymond lejjebb adni (csunyan fogalmazva) mivel nem en dontom el, hogy ki tetszik. Ha nekem csak a legszebb kell akkor az legyen az en bajom.
11-es egyik sem vagyok. De ezekszerint te is david szobrot varsz el akkor had varjak el en is szep lanyt. En tisztaban vagyok vele hogy sokan nagyon odavannak magukert nok es ferfiak is en nem ilyen vagyok. Csak van egy normalis enkepem latom magam a tukorbe es szerencsere meg vagyok elegedve. Senki sem tetszhet mindenkinek. De nem mondtak meg ram soha hogy csunya lennek vagy nem jonnek be a kulsom alapjan csak ezert irtam azt amit. Peldaul ha en valakitol szep izmos testet varnek el, hogy venne ki magat ha en magam egy elhizott puhos valaki lennek? Igy ertettem.
Hát... Lehet, hogy magas az IQ-d és jól nézel ki, de ez nekem mégis furcsa. Csak 10/10 lányok jöhetnek szóba, mert a többi nem tetszik, meg egyébként is, te egy 10/10-es kinézetű és intelligens fiú vagy, neked jár a szupernő. De azt elképzelni sem tudod, hogy akin első blikkre nem akad meg a szemed, az is megtetszhet idővel, ha a belsőjét is megismered. És jössz panaszkodni, hogy a szépségkirálynők között még az okosak sem elég jók neked, mert te annyira a belső értékekre buksz. Mikor pedig tanácsolják, hogy akkor nézz szét az átlagos kinézetű lányok között, akkor közlöd, hogy kizárt, neked ők nem felelnek meg. Hát izé... Akkor döntsd el, hogy sekélyes vagy (= "nekem csak a legszebb lányok felelnek meg"), vagy intellektuális (= "nekem az intelligens lányok sem elég intelligensek").
És akkor még szó sem esett arról, hogy esetleg akár olyan lány is létezhet, akinek te nem felelsz meg.
Attól, hogy a Dávid-szobor a klasszikus férfiideál még ma is, én nem mondtam sehol, h csak az olyanokat nézem meg. Veled ellentétben én sehol nem nyilatkoztam úgy, h csak ők tetszenek.
egyébként nincs ezzel gond, nagyon fiatal vagy, még pár egyedül töltött év és csalódás után majd ráérzel, h a párkereséshez sokkal nyitottabban, lazábban kell állni, nem kijelenteni, h csakis a legszebb kell, majd behisztizni, h de hát nem elég okos. Jah és ez a kifejezés, h lejjebb adni....nem, nem kell lejjebb adni, egyszerűen hagyni kell, h 6-7-8-as (ha már számokban fejezzük ki) lányok is közel kerülhessenek hozzád, h megismerhessenek. A szerelem nem jár mindenkinek alanyi jogon és pláne nem úgy működik, h a szép lány meg a szép fiú egymásba lesznek szerelmesek, mert hát mindketten szépek. az élet ennél sokkal izgalmasabb, sokkal változatosabb és kemény leckékkel tanítja meg ezt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!