Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért engem akart, vagyis a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem akart, vagyis a képeket pont tőlem?

Figyelt kérdés

Egy csaj más szakról egyetemen akart képeket magáról ezért írt rám facebookon aztán a képek után leszarik ami rosszul esik, mert gondoltam lesz is valami, megismerjük egymást stb. Jól elhülyéskedtünk fotózáson vele, meg hívta a barátnőjét aki meg hülyén érezte magát mert "nemfotogén" és a lányról meg kvajó képek készültek akiről szó van a barátnőről meg nem annyira, dísznek jött.

Vegyem úgy, hogy kihasznált? Adott csokit, most akkor ennyivel elintézett és slussz? Én vagyok a bárány mert megismerném jobban és nem csak foreveralone fotós szeretnék lenni neki???

22/f

2017. jan. 17. 23:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fotós vagy, nem értem miért akadsz ki ha csak fotósként kezelnek. Ha akarsz valamit a lányról akkor hívd el valahová. És hidd el kiderül hogy csak képeket akart e vagy téged megismerni. :)
2017. jan. 17. 23:51
 2/14 A kérdező kommentje:
El is fogom és remélem eljön barátnő mentesen ez úttal, nem akartam pofátlan lenni és azt mondani h ne jöjjön, megértem ha elsőre nem akart egyedül jönni, csak a kurta válaszai nem tetszenek neten, bár igaz ezt jobb a valóságban elintézni.
2017. jan. 17. 23:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor tanuld meg. Munka és magánélet külön.
2017. jan. 18. 00:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Általában külön van, megtaxálhattam volna de nem úgy álltunk a dologhoz.
2017. jan. 18. 00:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, én is kértem az egyetemen szívességet emberektől sörért, csokiért. Egy fotós meg azért tanul fotósnak, hogy a nem fotogén emberekről is tudjon jó képet csinálni.
2017. jan. 18. 01:32
 6/14 anonim ***** válasza:
14%

Körülnézel tarifák után, megmondod, hogy portfólió ára 20k, ha nem kell akkor keressen mást aki fotózgatja. Felkínálhatsz alternatív fizetési módokat is, de abból a 20k-ból vigyél el egy rendes lányt egy rendes étterembe.

30/f

2017. jan. 18. 02:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha Jo fotos lennél, akkor nem csak szép embereket tudnál fotózni.
2017. jan. 18. 03:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak én látom úgy, hogy azért vitte a barátnőjét is, hogy egyértelmű legyen, hogy ez nem randi?

Nyugodtan hívd el randira, legfeljebb nemet mond.

Főleg ha a barátnőjét is be akarta neked mutatni, aki sokkal félénkebb nála... te meg le se tojtad.

Mivel most jól kibeszélnek, hogy te is csak szép emberekről tudsz jó fotót csinálni, innentől legalább nem kapsz majd ilyen random felkéréseket csajoktól. ;)

A szép csajról a barátnője is tudott volna képeket lőni, te észlény!

Na, vajon ő minek volt ott?

2017. jan. 18. 05:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Mondhattad volna azt is hogy Bocs merül az aksi!
2017. jan. 18. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:

Egy szép lányról nem nagy mutatvány jó képeket lőni. Nem lehetsz valami tehetséges, ha a másikról nem tudtál egy normálisat se csinálni.

Meg mi az, h le se szar? Nem felszedni akart, hanem szívességet kért, amire te igent mondtál, ő meg megköszönte csokival. Mi a problámád? Ja, hogy te azt hitted, lesz valami...hahhhha:DD Ha akarna valamit tőled, nem viszi a barátnőjét, te sügér.

2017. jan. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!