Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelöljek vagy ne jelöljek? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelöljek vagy ne jelöljek? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

27 éves srác vagyok, egy kisvárosban élek. Facebookon felfedeztem egy lányt, akivel egy azon településen élünk, ám de soha sem találkoztunk. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, szeretném komolyan megismerni. Néhány hónapja már nyitott szemmel járok, hátha összefutunk valahol, de eddig sikertelen az akció, és tekintve az eddigi sok-sok évet, úgy látom, stratégiát kell váltanom.

Abszolút az élő kontaktus híve vagyok, imádok személyesen flörtölni, elég jól is megy. Ellenben soha sem próbáltam az „ismeretlenül bejelölgetünk lányokat Facebookon” műfajt, amit elég gáznak is érzek, de jobb ötletem nincs.

Miként kezeli egy lány az ilyen, ismeretlenből felbukkanó srácokat?

Ha lány lennék nem hiszem, hogy jó szívvel fogadnám a magam részéről történő jelölést, mivel

a) nem rejtem véka alá, és nem is igazán tudnám, hogy szeretem lányokkal tölteni a hétvégéimet. A többit a fantáziátokra bízom. Ez egyszerre kelt vonzódást és bizalmatlanságot egy lányban, ám hangsúlyozom, jelen esetben, mint értékes emberi lény érdekel ez a hölgyemény, mint sem pusztán "húsként", viszont ő hiheti azt, hogy csak megfektetni akarom. Köszönt már vissza egyesek szájából ez...

b) egy baleknak tartanám azt, aki Facebookos ismerkedésre van rászorulva. (Mivel tényleg ezt gondolom.) Nem mintha esetemben ez állna fenn, de velem kapcsolatos ismeretek nélkül gondolhatja ezt.

Veszíteni valóm látszólag nincs, ám el tudom képzelni azt, hogy ha sikertelenül sül el a dolog, akkor örökre leírom magamat előtte, és elásom az "élő lehetőségeket". Nem tudom... tényleg nincs ilyen téren tapasztalatom.

Mit javasoltok? Jelöljek? Ne jelöljek? Ha jelöljek, írjak valamit a jelölés mellé vagy sem? Hogy kell ezt? :D

2017. jan. 15. 19:48
 1/6 A legrosszabb ***** válasza:
Szerintem ne nagyon próbálkozz a FB jelölgetésekkel tök ismeretlenül. A személyes kontaktus hatványozottan sokkal többet ér, legfeljebb várnod kell rá egy kicsit.
2017. jan. 15. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt hogy te kit vagy mit tartasz baleknak az a te dolgod, a többség a mai világban segítségre és internetre szorul ismerkedés céljából, én még iskolába is bevezetnék ilyen tantárgyat, hiszen egyik legfontosabb része az életnek mégse tanít meg rá senki, ezért van annyi szűz pali, érthetetlen nők meg stb... annyit tudnod kell profiktól tudom hogy a külső, képek döntenek el mindent.
2017. jan. 15. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább írj rá valami nagyon frappáns üzit facebookon. Akkor ha nem válaszol legalább tudod hogy a kinézeteddel és/vagy stílusoddal van baja, akkor meg veszett fejsze nyele...
2017. jan. 15. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem vagyok egy nagy pózer és fénykép őrült, így nincsenek nagyon frappáns képek az oldalamon. Közepesnek mondom őket. Itt az ideje, hogy lőjek párat, hahahaha. (Persze, nem.) De kétségtelen, hogy az ilyen jellegű ismerkedésnek csak a külsőség a kulcsa, de ez talán helyén is van így. Lehet, mégiscsak a véletlenre bízom a dolgot, hátha összefutunk majd valahol. Így tízen x év után. Egyszer s valahára. :D
2017. jan. 15. 22:02
 5/6 Clay Morrow ***** válasza:
Ha te vagy a profilképeden szerintem simán bejelölheted, még ha nem is tetszenél, az sem zárja ki, hogy nem fog elfogadni. Engem úgy is fogadott el tök ismeretlen nő, hogy nem is én voltam a képeimen.. (És nem az a fajta aki arra gyúr, hogy minél több ismerőse legyen..) Sok sikert!
2017. jan. 15. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha bejelölöd írj is neki. Aki csak bejelöl és nem ismerem azt automatikusan törlöm, ha szeretne valamit akkor jelezze, hogy mit de azért nem fogom visszaigazolni az ismertséget, hogy egyel több "ismerősöm" legyen.
2017. jan. 17. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!