Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelöljek vagy ne jelöljek? Ha igen, hogyan?
27 éves srác vagyok, egy kisvárosban élek. Facebookon felfedeztem egy lányt, akivel egy azon településen élünk, ám de soha sem találkoztunk. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, szeretném komolyan megismerni. Néhány hónapja már nyitott szemmel járok, hátha összefutunk valahol, de eddig sikertelen az akció, és tekintve az eddigi sok-sok évet, úgy látom, stratégiát kell váltanom.
Abszolút az élő kontaktus híve vagyok, imádok személyesen flörtölni, elég jól is megy. Ellenben soha sem próbáltam az „ismeretlenül bejelölgetünk lányokat Facebookon” műfajt, amit elég gáznak is érzek, de jobb ötletem nincs.
Miként kezeli egy lány az ilyen, ismeretlenből felbukkanó srácokat?
Ha lány lennék nem hiszem, hogy jó szívvel fogadnám a magam részéről történő jelölést, mivel
a) nem rejtem véka alá, és nem is igazán tudnám, hogy szeretem lányokkal tölteni a hétvégéimet. A többit a fantáziátokra bízom. Ez egyszerre kelt vonzódást és bizalmatlanságot egy lányban, ám hangsúlyozom, jelen esetben, mint értékes emberi lény érdekel ez a hölgyemény, mint sem pusztán "húsként", viszont ő hiheti azt, hogy csak megfektetni akarom. Köszönt már vissza egyesek szájából ez...
b) egy baleknak tartanám azt, aki Facebookos ismerkedésre van rászorulva. (Mivel tényleg ezt gondolom.) Nem mintha esetemben ez állna fenn, de velem kapcsolatos ismeretek nélkül gondolhatja ezt.
Veszíteni valóm látszólag nincs, ám el tudom képzelni azt, hogy ha sikertelenül sül el a dolog, akkor örökre leírom magamat előtte, és elásom az "élő lehetőségeket". Nem tudom... tényleg nincs ilyen téren tapasztalatom.
Mit javasoltok? Jelöljek? Ne jelöljek? Ha jelöljek, írjak valamit a jelölés mellé vagy sem? Hogy kell ezt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!