Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40éves nőként kezdenétek 9évvel fiatalabb férfival?
Figyelt kérdés
Nem alkalmi,hanem tartós kapcsolatra mennyi esély van?mind2nek van már egy gyermeke.Eddig mindig velem egykorú párom volt.A kora miatt nem merek belekezdeni.2017. jan. 15. 09:55
11/14 anonim válasza:
Nagymamám és nagypapám között pont ennyi volt a korkülönbség, Papi már évek óta halott, Nagyika meg jóegészségnek és szellemi frisseségnek örvend.
Nincs két egyforma eset.
12/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem is a jelen zavar, hanem ahogy néhányan írtátok 10-20 év múlva már jobban ki fog ütközni a korkülönbség. Ettől félek én is. Nem tudom mit csináljak.
Mint írtam, nem alkalmi kapcsolatot szeretnék, hogy oké jó lesz 1-2 évig, aztán jöhet a következő, hanem jó lenne megtalálni a másik felem. Így meg valószínű lecserélnének egy fiatalabbra
2017. jan. 15. 13:48
14/14 anonim válasza:
11 Ja, de a papád nem facebookozott és nem volt sem ideje sem alkalma más nőkkel ismerkedni neten. Régen is voltak megcsalások, de most olyan könnyűvé vált beleszeretni másba, ha nem megcsalós típus is, ártaltlan beszélgetésbe belemenni ami bármivé fajulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!