Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző a párkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a párkeresésnél a piac jelenség?

Figyelt kérdés
Az hogy nem érzelem alapján döntenek, hanem elvárások alapján. Embereknek piaci értéke lesz különböző tényezők alapján (pénz külső stb) És ezek alapján lesz kelendő vagy nem kelendő az ember.
2017. jan. 12. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
És akkor egy egész ország a hibás hogy nem ütik meg azt a szintet amit kis kegyed óhajt? Te választottad amibe vagy, te vitted fel maxra a lécet, csak tudnám minek? Nem kérte senki. Menj Amerikába az egy gazdagabb ország, ott biztos biztos jutna mind a 10 ujjadra olyan fickó hogy arany szobrot öntetne rólad.
2017. jan. 12. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Én azt vettem észre, rengeteg olcsójános van a társkeresőkön." -Csak kicsit nézed le az embereket. Lehet ezért nem sikerül összejönni senkivel? mert el vagy a saját kis mézes mázas hercegnős világodba? Szerintem előbb nézz magadba.
2017. jan. 12. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

#8: Ha ezen a szinten vagy, akkor mit keresel egyáltalán ebben az országban. Miért nem költözöl olyan helyre, ahol veled egy szinten lévő pasik élnek (Bécs, Párizs, San Francisco) és a közérzeted is jobb lenne, mert nem kellene a csóri magyar pasik rinyálását olvasnod. A te helyzetedről a 80 milliós Ferrari tulajdonos jutott most hirtelen eszembe, aki nem érti, hogy miért karcolják meg minden hónapban a kocsi fényezését az XY lakótelep közelében és miért rázza ki a belét a kátyús út.

Btw azt qrvára nem értem, hogy 4000 eurós fizetéssel rendelkező modellként, miért vagy rákényszerülve a társkereső oldalakra. Mert gondolom, nem a szomszéd Peti szokott hobbiból készíteni rólad képeket, amelyek a Borsod Online-n jelennek meg és onnan kapod a fizut. :D

Feltételezem a munkádból kifolyólag komoly pénzes pasikkal van kapcsolatod. Akkor meg egyáltalán miért kényszerülsz a társkeresőre és arra, hogy itt a gyk-n írogass?

2017. jan. 12. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!