Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok egy ilyen "férfiról"?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval társkeresőn. Én 22 éves, ő 20 éves. Amikor szimpatikusnak találtuk egymást, felvettük egymást Facebookon. De már ott egyből nem lett a szimpatikus a képei alapján. Bulin haverokkal, csajokkal való nagy pózolás, pia a kézben. De még is ezek ellenére tovább folytattam vele a beszélgetés. Azt állította, hogy ő komoly kapcsolatot keres, de ezt nekem elég nehéz volt elhinnem. Meg állandóan bókolt, írta hogy milyen jó lenne végre talizni. De tegnapelőtt tisztáztam vele a dolgokat, hogy szerintem mi egyáltalán nem illünk össze, és hogy értelme se lenne találkozni. Erre besértődött, és azt állította én csak hazudtam neki, és hogy más fiú van a dologban, meg hogy értelmesebbnek gondolt.2017. jan. 12. 07:53
11/13 anonim válasza:
Szóval beszélgettél valakivel, akinek megtetszett a személyisége. Aztán megnéztél róla pár képet és dobtad is a kukába a személyiségét, mert nem olyan képeket töltött fel, amilyeneket elképzeltél róla.
Most komolyan: Ez mennyire dedós szint?
A srác fiatal. Él, vannak barátai, eljár bulikba. Otthon üljön és arról töltsön fel képet, hogy mekkora a bélyeggyűjteménye? Mer' ha egy srác bulizik, akkor nem lehet komolyan venni? Ez milyen logika?
12/13 anonim válasza:
teljesen jól tetted, hogy megmondtad a véleményed. ha nem viseli el, így járt. tiltsd le mindenhonnan, ennyi :D
13/13 anonim válasza:
Mit vársz mégis?? 20 éves, kisfiú, most éli a kamasz éveit. Hazudik, nyilván arra lennél jó neki, hogy megszerezzen lefeküdjetek aztán ennyi, megy tovább a buli. Ne foglalkozz vele. Neked inkább az idősebbekkel kéne foglalkozni, az érettebb gondolkodásúakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!