Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy rengeteg önfejlesztéssel még egy nem kifejezetten jóképű, vékony pasik is olyan "értékes" férfivá válhatnak, hogy kitűnnek a tömegből?
Figyelt kérdés
Rengeteg PUA olvasmányban azt hangsúlyozzák, hogy nem számít a külső, a kor és az anyagiak. Egész egyszerűen ha rengeteget gyakorolsz, fejleszted önmagadat az élet minden területén, de legfőképp a csajozásban, akkor egy idő után már olyan magas értéked lesz, hogy már ha besétálsz egy kávézóba is máshogy fognak rád nézni a csajok, esetleg össze is súgnak a hátad mögött, már anélkül is hogy megszólítanád őket, mert egész egyszerűen sugározni fog belőled, hogy te egy értékes pasas vagy.
Ebben van valami igazság? Vagy csak jól hangzó marketing szöveg?
2017. jan. 11. 21:27
11/13 anonim válasza:
Én raketan lovon ki magam az ilyen pua fanok elől. Szánalmas nagyon.
12/13 anonim válasza:
Micsoda érvek, így szánalmas, úgy szr, de érdemi vita vagy ellenérvek szinte semmi. Páran szerencsére írtak értelmes válaszokat, de pont nem a PUA-ellenesek voltak azok. :)
13/13 Diavolino44 válasza:
#12 valamilyen szinten azert ez érthető, egy az hogy ha valaki olvasott olyan anyagot, ami silány minőségű volt, mert csak meg akart belőle gazdagodni, akkor rahúzza az egesz pua nem ér semmit, de EN jobb vagyok ennél. A másik fele meg szimplán azt sem tudja miről van szo igazából. Emlékszem mikor tini voltam, es mondtak a haverok mennek "gyúrni". En meg mondtam, nekem eszem van minek gyúrjak, felfújt izmok, meg sztreroidok, hogy belemelyedtem volna megiteltem. Aztán lementem en is először csak szórakozni s olyan szerelem lett belőle, hogy elmondhatom életemből tobb evet töltöttem az edzőterembe mint amennyit nem. De ilyen alapon kipróbáltam a húsmentes "vega" táplálkozást, az volt a cél, hogy egy hónapig nem eszek húst, azt mondtak addigra kiürül a hús iránti vagy belőlem, es sokkal jobban érzem majd magam a testemben, végig is csinaltam az egy hónapot, de semmi változást nem vettem észre es számoltam vissza a napokat mikor esetek húst ujra. De van legalább fogalmam róla es tudom, hogy nekem ez nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!