Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év alatt 3 nő irt rám netes társkereső oldalakon, mind a három 1-2 mondattal kezdett, akkor a férfiaktól mért várják el hogy regényt irjanak?
ebből azt akarom kihozni hogy aki rámirt nő,nyilván azért irt rám mert alig irtak neki,nemnézett kik valami jól,
utána nézem pár hét mulva a facebokját és lám,van fickoja,
tehát utánam ráirt még egy fickora és ottis 2 modnatot irt,de a fickót ez nemzavarta,összejöttek,és lehet a ficko bőebszédű és végül a csaj is azlett,énmeg nemtudok beszélni,és mivel esélyt se kapok így nemis fogok tudni soha
Lehet, hogy még az a 3 is rendszerüzenet volt.
nem az volt ugyanis visszairtam,beszélgettünk,adtam neki esélyt de végül nemlett belőle semmi
Nah igen, ez a klasszikus kérdések egyike: miért akarnak nők kreatív és egyedi leveleket kapni, ha egyszer úgysem válaszolnak rá. Miért nem mindegy nekik, hogy milyen levelet dobnak ki a kukába?
Ennek a megértéséhez női logikával kell gondolkozni. Egy nő akkor érzi magát igazán jó nőnek, ha meg tudja dolgoztatni a férfiakat a szexért. Minél jobb pasikat tud megdolgoztatni, annál jobb nő. Na most, ha a hősnőnk azt tapasztalja a társkeresőkön, hogy érte/miatta nemhogy nem vért izzadva fogalmaznak meg olyan leveket, amiből simán lehetne érettségi tétel, de még az általa selejtnek tartott férfiak is csak annyit dobnak oda, hogy "szia", akkor érthetően szétveti az ideg, amikor ő arra számított, hogy a férfiak egymást taposva fognak harcolni a szent figyelméért.
8-as vagyok.
Ja és, ha meglátok egy hosszú levelet, rögtön az jut eszembe, hogy biztos control c control v-vel ezt küldi az összes nőnek :D És rögtön elmegy a kedvem az illetőtől. Elég max 3 mondat szerintem
akkor az én 2 mondatos levelemre azért nemválaszolnak mert nemjövök be nekik?tehát minden nő a külsőre megy?
7: ezzel a szöveggel amúgy több baj is van.
Az egyik, hogy egy iszonyatosan sablonos szöveg. Én nem vagyok fent társkeresőn, de még így is legalább havonta megkapom ezt az üzenetet. Mégis, ha te ezt társkeresőn írod, szerinted hány másik írta neki ugyanazt? Ez alapján nem leszel neki sem szimpatikus sem különleges, inkább agyvérzést kap a heti ötszázadik ilyet látván.
A másik, igen fontos probléma, hogy kihangsúlyozod: csak a képei alapján tartod szimpatikusnak. Ez egyrészt azt az üzenetet küldi, hogy csak a külseje érdekel, semmi más, dugni akarsz, másrészt meg- nem tudom, milyen társkeresőn vagy fent- gondolom van bemutatkozós része az adatlapjának, sikeresebb lenne egy szöveg, ha arra reflektálnál (pl egy lány írja, hogy szereti a Star Wars filmeket, és akkor egyből írhatod, hogy "szia, szerinted is Han Solo lőtt először?")- nem kell oldalakban, de az a két mondat, amit írsz, ne csak a képeire vonatkozzon, hanem jelezze, hogy igenis vetted a fáradtságot, hogy elolvasd, amit odaköhögött az adatlapjára, és nem csak és kizárólag a segge érdekel, hanem esetleg egy kicsit mélyebb érdeklődéssel fordulsz felé.
Láthatóan annyira nem tetszel a nőknek a saját képeid alapján, mert akkor erre a szövegre is reagálnának, ne rontsd tovább az esélyeid azzal, hogy ennyire sablonos és ötlettelen vagy.
7: ezzel a szöveggel amúgy több baj is van.
Az egyik, hogy egy iszonyatosan sablonos szöveg. Én nem vagyok fent társkeresőn, de még így is legalább havonta megkapom ezt az üzenetet. Mégis, ha te ezt társkeresőn írod, szerinted hány másik írta neki ugyanazt? Ez alapján nem leszel neki sem szimpatikus sem különleges, inkább agyvérzést kap a heti ötszázadik ilyet látván.
A másik, igen fontos probléma, hogy kihangsúlyozod: csak a képei alapján tartod szimpatikusnak. Ez egyrészt azt az üzenetet küldi, hogy csak a külseje érdekel, semmi más, dugni akarsz, másrészt meg- nem tudom, milyen társkeresőn vagy fent- gondolom van bemutatkozós része az adatlapjának, sikeresebb lenne egy szöveg, ha arra reflektálnál (pl egy lány írja, hogy szereti a Star Wars filmeket, és akkor egyből írhatod, hogy "szia, szerinted is Han Solo lőtt először?")- nem kell oldalakban, de az a két mondat, amit írsz, ne csak a képeire vonatkozzon, hanem jelezze, hogy igenis vetted a fáradtságot, hogy elolvasd, amit odaköhögött az adatlapjára, és nem csak és kizárólag a segge érdekel, hanem esetleg egy kicsit mélyebb érdeklődéssel fordulsz felé.
Láthatóan annyira nem tetszel a nőknek a saját képeid alapján, mert akkor erre a szövegre is reagálnának, ne rontsd tovább az esélyeid azzal, hogy ennyire sablonos és ötlettelen vagy.
nem,nem csak dugni akarok,de a külső,a kép az első,ha ott bejön a csaj,akkor akarod megismerni belsőre is,különben az egész világot megakarnád ismerni
a star warsoz öklet nemtul jó,szerinted mejik nő látta a régi star warsokat?
vagy pl pár hónapja láttam egy lányt a buszmegállóba,
néztem,őis,bár röhögött szeritnem láttas rajtam hogy zakkant vagyok,hazajöttem bejelötlem facebokon,visszajelölt,ráirtam,,szia láttalak badón szeretnélek megismerni,válasz:oke,nekem nincs badóm,majd törölt az ismerősei közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!