Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nagyon van 2. randim a nőkkel, akik tetszenek nekem?

Figyelt kérdés
Pedig maguk a nők hívnak el sokszor randizni, sokaknak bejövök. Ismerkedünk, igaz én egyedül szoktam ide-oda menni, nincs egy barátom sem. Táncolni, buliba, kvzóba, pláza, könyvtár, túrák stb. Mindenhol vannak nők, közülik mindig van 1-2 remek nő, akinek bejövök. Váltunk pár szót, randira hívom őket, 5 ből 4 szer nincs folytatás. Ha az 5. nél meg nekem nincs, mert nem szimpatikus valami a nőben. Lehet az, hogy egy nyomorult 170 nettót kereső 31 éves mentőtiszt vagyok, aki egy koszos albérletben él és soha nem lesz saját lakása Miskolcon? Ott élek. Vagy más lehet a baj, hogy néha negatív vagyok és ez kisugárzik? Mivel volt már 4 kapcsolatom, de mindig ott hagytak a nők, mert nem voltak szerelmesek belém, így lehet van valami negatív kisugárzásom, aurám, ami miatt egynek sem kellek igazán. Ha én nem keresem őket randi után, ők maguktól sosem. Néha van 2. randi, de annyira erőltetett, hogy érezhető, hogy a nő csak szenvedésből jön el, ilyenkor én magam lépek ki a dologból és önsajnáltatásba süllyedek otthon a gép előtt. Egyébként is ebből, hogy nincs egy haverom sem és rossz életem van, így eléggé hajlamos vagyok arra, hogy hetekig ki sem mozdulok (ha van párom, akkor bárhová vele), mert még egy elutasítás, és úgy érzem, végem van. Önbizalmam évek óta a padlón hever.
2017. jan. 8. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Héééééééé srác! :D

Azt veszem észre abból amit leírtál, hogy a boldogságod fő forrását annak tekinted mennyire jön össze egy párkapcsolat neked. Ember. Ha tudnád mennyi csodálatos dolog van az életben ezen kívül...

Fejlesztheted magad, kipróbálhatsz új dolgokat, utazhatsz, szerezhetsz új élményeket. A világ pedig nézőpont kérdése hogyan látod, mondhatod azt is, hogy koszos piszkos albérletben laksz, de mondhatod azt is, hogy oké, ez a helyzet, ez nem tetszik ezért lefektetsz egy tervet amivel elérheted hogy olyan helyen élj és olyan munkád legyen amivel biztosítani tudod az igényeidet. Mindezt azért, hogy magadat tedd boldoggá, a legfontosabb embert az életedben!! :D

Végszóként visszatérve a lányokhoz annyit mondanék, hogy úgy tekints az életedre mintha egy torta lenne, a nőkre és csajozásra pedig úgy mintha az lenne a hab a tortán ;)

2017. jan. 8. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Na én hozzád hasonló helyzetben vagyok, csak egyedül sem járok el sehová, és randikat sem nagyon tudok összehozni. Talán a kisugárzásoddal van a baj, vagy azzal, hogy nem nyomulsz eléggé a randin, vagy valamilyen okból "csalódnak" benned. Aki meg az anyagiakra hajt, azt azonnal kukába kell dobni.
2017. jan. 8. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lehet a baj, hogy negatív vagy, és ez kisugárzik.. tudom, nem könnyű, de próbáld meglátni a pozitívumokat az életedben.. pl azt írtad, mentőtiszt vagy,és nyomorult 170 nettót keresel.. inkább gondold azt, hogy emberéleteket mentesz, rendkívül felelősségteljes munkát végzel,amit nem kellene szégyellned.. az meg, hogy ennyit kapsz, nem a te hibád, a kezdő orvosok és tanárok sem kapnak többet.. amúgy igaza van az #1esnek, annyi más dolog van az életben, amitől boldog lehetsz, találj valami munkán kívüli elfoglaltságot, segíthet..
2017. jan. 8. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Így elsőre a pesszimizmus, a negatív életszemléleted lehet az oka a sikertelenségednek, bár a pontos diagnózishoz ennyi információ elég kevés! Boldogtalan vagy, és ez kisugárzik. Ahhoz, hogy jó párkapcsolatod lehessen, először saját magadat kell elfogadnod, egyedül is tudni kell boldognak lenni. Sok sikert, egy bajtárs!
2017. jan. 8. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még egy randit se tudok össze hozni nem hogy másodikat!
2017. jan. 8. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!