Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azoknak a legmagasabbak az elvárásaik, akiknek nem volt még párkapcsolata?
Kicsit úgy tűnik, hogy a sikertelen férfiak azok, akik a leginkább válogatnak, közben még egy lánnyal sem jártak.
Nem lehetséges hogy ha lejjebb adnának a felhőkarcolós magasságokba emelt igényekből, akkor lenne barátnőjük?
(Most kifejezetten azokról van szó, akik magányosak, de szép és vékony barátnőt akarnak, miközben folyton siránkoznak!)
Ez amúgy a nőkkel is így van.
Akinek magasak az elvárásai, mind szinglik az ismeretségi körömben - nem feltétlenül szüzek, de úgy igazi kapcsolatuk még nem volt, csak ilyen alkalmi.
21/L
a nők ugyanilyenek. előbb aki későn veszíti el a szüzességét, az egyre tökéletesebb partnert akar hozzá, hiszen ha már eddig várt...
később akinek nincs párkapcsolata, és nem is volt soha, a az nőben is elkezd mindenféle álompasit, magazinok, filmek, könyvek hőseit idealizálni, és egyre kevésbé fogadja el, hogy egy férfinek reggel borostája van, hogy széthagyja a zokniját, hogy néha morcos, rosszkedvű, nem mindig fehér páncélos lovag, aki csak szíve hölgye óhaját lesi, és inkább marad egyedül a végén, mert mindenkiben talál valami kivetni valót (vagy a legvégén összejön pánikból valami nagyon gáz pasival).
szóval azok akiknek 0 személyes párkapcsolati tapasztalatuk van, azok mindkét nemből olyan ideálokat kezdenek kergetni, amikről a tapasztalatlanságukból kifolyólag maguk sem tudják, hogy nem létezik
ui: és az ilyen 0 tapasztalattal rendelkező emberekkel nem az a fő gond, hogy elszúrják a saját életüket azzal, hogy sosem létező álomképeket kergetnek, hanem az, hogy elszúrják másokét is.
Ők azok a férfi cimborák és legjobb barátnők, akik mindenkinek megmondják, hogy miért kellene szakítania (vagy már el sem kezdenie egy kapcsolatot), mert a pasi/csaj ilyen meg olyan, mert nem tökéletes, mert csálén áll egy szempillája...
Az ilyen emberek önmagukban képesek egy rakás kapcsolatot tönkretenni, miközben a környezetüknek fel sem tűnik, hogy nekik még soha de soha nem volt pasijuk/csajuk, csak osztják az észt agresszíven valamiről, amiről nem is tudnak semmit.
nem szembesültek még a valósággal :)
nincs olyan, hogy minden mindig jó.
másrészt viszont vannak ilyen hülye elméletek. hogy mivel eddig sok szart nyeltek, ezért majd az új nő fogja kárpótolni őket mindenért. a gyakorlat hiánya szélsőséges túlgondolkozáshoz vezethet.
igazából mielőtt nekem lett volna az első komoly kapcsolatom, én se tudtam, mi hogy működik, és mi az, ami zavar másban. viszont szerencsére akkor még nem burjánzottak el így a fórumok, hogy másoktól ötleteket gyűjtsek, min lehetne aggódni, ami nekem nem jutott eszembe.
most egyedül a salátapuncis dilemma jut eszembe, annyira tipikus. magamtól sose hallottam róla, nem foglalkoztam a kinézetével, még annyira se, hogy "biztos jó."
Mert még nem tudják mihez hasonlítsanak, értelemszerűen
majd az első kapcsolat után már reálisabbak lesznek :)
Hány emberrel beszélgettél a témában érintettek közül és hány ember alapján vontad le ezt a következtetést? Csak azért kérdezem, mert egyáltalán nem ezt tapasztalom.
Ha végigveszem azokat azokat a srác ismerőseimet, akiknek még nem volt barátnőjük, szinte alig párnak van bármiféle igénye. Mindegyikük olyan lányt akar, aki elfogadja őket és akivel végre lehetnek közös dolgaik. Ennyi. Közülük többen próbálkoztak az általam ismert legrondább csajoknál is.
Persze, mindig van kivétel. Csak erős, hogy itt rengeteg kérdés arról szól, hogy a pár kivételt húzzák rá a nagy átlagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!