Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy hozhathatnam ki a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozhathatnam ki a legjobbat a helyzetembol? Hol érdemes párkapcsolatot illetve barátokat keresni?

Figyelt kérdés

Előre is leszogeznem, hogy nem kerek privát üzletet.

Fiatal egyetemista lány vagyok, szeptemberben kezdtem. Kinézetre abszolút nincs velem gond, véleményem szerint belsőleg sincs, bár ezt en magam nem tudom meghatározni. :D Több, mint fel éve vagyok szingli, azóta nem is kapalozik utánam senki, fiukkal alig alig beszelek, valahogy nemigen kezdemenyeznek nálam (bár egyetemen akadtak akik kezdemenyeztek, de ok csak baratok). Sajnos a barátokkal is rosszul allok, nincs kimondott barati tarsasagom, se legjobb baratnom aki eljön velem ide oda, egyetemről nem vagyok annyira jóban senkivel, hogy elmenjunk valahova, márpedig en ezt szeretnem. Szeretnek kimozdulni otthonról, gyakran eljárni szórakozni, mert bár sokan mondjak, hogy buliban nem párkapcsolatot keresnek az emberek, de hatha, sose lehet tudni. De ha kapcsolatot nem is, legalabb barátokat szerezhetnek. Azonban nincs senki akivel elmehetnek es egyedül nem szeretnek Budapest utcáin koborolni. Szoval a kérdésem a következő. Szórakozóhelyen kívül hol tudnék ismerkedni? Illetve hol tudnék barátokat találni?

Társkeresés szempontjából próbáltam mar a Tindert mert a korosztalyom inkabb azt használja, de valahogy nem tetszik meg senki, nem ertem azt hogy 'Na most ez a fiu erdekel, szeretnem megismerni'. Csak ugy vagyok a világban, elvagyok, de végre szeretnek megint elkotelezodni.

19/L

2017. jan. 2. 21:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja es másrészről, privátot azert nem kerek, mert nem szeretek levelezni. Keveset telefonozok, nem nagyon vagyok az az irogatos fajta. Például eddig akikkel beszéltem tinderrol (18-20 évesek) állandóan csak irogattak, nem hívtak el sehova (en meg furanak találnám ha nekem kene egy randiert szinte könyörögni). Lehet ezért sem megy nekem ez a Tinder dolog. Mert azert nagy ritkán van akire azt mondom, hogy tetszik, nem erről van szo.
2017. jan. 2. 22:53
 12/14 llorTllorT ***** válasza:
azért egy 20-on éves ecsetfejűt csak találsz ,annyi van belőlük ,mint szemét.menj el egy konditerembe ott általában mindenki ismerkedik.pont a 20as korosztály aki telefont nyomkod és dumálni jár a terembe.elvigyelek egy jó edzérsre?😆
2017. jan. 3. 08:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Járj el néha néha színházba és figyeld meg ki van egyedül. Odamész és beszélgetsz. Oldod magadban a feszültséget és rizikózol, hogy felsülsz. De még ha rosszul is jössz ki a beszélgetésből, sose látod többet nagy valószínűséggel. A másik véglet, hogy jól összebarátkoztok és lesz egy pajtid akivel eljárhatsz majd ide oda. Csak egyszer kell megtörnöd a magad szabta gátakat egyébként, hogy felfogd, abban hogy egy ismeretlen oda megy egy másik ismeretlenhez beszélgetni, abban semmi rossz nincs. Te is erre vársz nem? Neked is kicsit lehet fura lenne, de jól esne, nem?

Gondolhatnád, hogy oké, ha ebből a szemszögből nézzük, akkor majd hozzám is odajön valaki...Nem. Nem éppen! Nyitni kell és kész. Jól fog ez még jönni az elkövetkezendő 60 évedben. Munkahelyen nem kell nyitni mások fele? Akárhol leszel az elkövetkezendő időben, mindenhol magadat kell segítened, hogy előrelépj. Az egyetem csak a legelső szint a szocializálódás lépcsőfokán az általános iskolai bevezetőn kívül. A középiskolát ne vegyük ide, ott csak ront magán mindenki a megfelelési kényszer és a pubertás kor miatt. De az egyetem az a hely ahol végre kicsit felnőttesebben is gondolkoznak egyes emberek. "egyes emberek"!! "is"!!

20 éves vagy. Nincs veszteni valód. És ezt akárki is fogja leírni, vagy én, vagy más, nincs jó tanács vagy bevált szokás, hogy mit csinálj és hogyan csináld. Mert ezt magadtól kell érezned. Egyszer csak rá fogsz jönni, hogy ez nem ciki és magadtól is tudni fogod, hogy ez az idő mikor jött el. Onnantól kezdődik az életnek a színesebb oldala. Mert ha nagyon nagyon pozitívan fogod fel, akár minden nap megismerhetsz új embereket és nem csak a baráti kör által megválasztott kis korfontzónát látod magad előtt, hanem kinyílik a világ.

2017. jan. 5. 10:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Keress egy facebook-os csoportot, ami beleillik az érdeklődési körödbe, helyi fiatalok, mit tudom én. Hátha találsz barátokat vagy szerelmet. ;)
2017. jan. 5. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!