Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ilyen lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Bele a közepébe: Nem kedvelem a "jó" lányokat. Magam sem vagyok mintagyerek, vannak rossz szokásaim, rossz addikcióim. Szóval olyan lányt merre lehet találni aki nem veti meg, ha egyszer-egyszer szívok valamennyi füvet (nem, nem kérek kiselőadást, tudom hogy káros, tudom hogy illegális, tudom hogy rossz), vagy hasonló.

Akikkel eddig találkoztam mindegyikőjük utálta, és inkább alkoholt ivott (amit én nem bírok, taszít a hatása).

Az ötleteket várom! :D (ami eddig eszembejutott: bármilyen művésztalálkozó, ozora)

2017. jan. 2. 02:13
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
a sznobok között van a legtöbb ilyen lány és komolyan mondom a legtöbbjük divatból szívja, sok sikert náluk, habár akárhogy kinlzethz egy lány, sőt még ha fizetnek is érte sokat, de mondjuk elviselhetetlen személyisége lenne, akkor nyulván nem kellene, amúgy a fű nem olyan rossz, főleg ha megfelelő mínőségben veszed, csak óvatosnak kell lenni, mert a szar anyagot veszel, akkor lehet lesz elég sok rossza hatása a későbbiekben.
2017. jan. 2. 02:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Elég tapasztalt vagyok az ügyben :) Nem kell félteni. Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy hol lehetnek drogra nyílt lányok, nem pedig prűd libák :)
2017. jan. 2. 02:20
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

Hát tesó én nem tudom. Kérdezz osztókat xdd

Aki megveti a füvet az meg szimplán kapja be. Ennél ártalmatlanabb dolog nem létezik a világon. Volt már olyan hír, hogy valaki túl szívta magát? Nem éppen halottam ilyet.. na megyek tekerek egy bigart inkább

2017. jan. 2. 03:14
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Én nem ítélem el azt aki füvezik de egy ilyen pasival inkább nem jönnék össze:D amúgy konkrét helyet ahol ilyen lányokkal ismerkedhetsz nem tudok mondani, igazából bárhol:D
2017. jan. 2. 03:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Reaggae fesztivalok? Metal koncertek/pubok?

En aztan nem vetem meg aki fuvet sziv. Amig ad belole nekem is...:)

2017. jan. 2. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Ismerek ilyen lányt, orvostanhallgató és füvezik. Nem lennék a páciense a későbbiekben. Szomorú, hogy ilyen felelősségteljes munkára nem szűrik jobban az embereket.
2017. jan. 2. 09:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kispajtás, a prűdség teljesen mást jelent.

Óh, egy vérbeli mácsóóó a kérdező :-) ja, nem, hanem simán egy kis drogos sz*rdarab. és még veri is magát rá.

2017. jan. 10. 17:47
 8/10 A kérdező kommentje:

NEm :D Egy kis drogos szardarab vagyok. Az előítéleteket pedig igenis prűdségnek tartom. Mert ha valaki úgy ítél el, hogy még betépett embert nem látott, az nem elfogadható szemlélet számomra.

De sose gondoltam arra hogy többet érnék bárkinél, kedves utolsó válaszoló :) Nagyon félreérthettél engem.

2017. jan. 10. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:

#7 vagyok.

Korrekt :) nagyot nőttél a szememben.

Azért próbálj meg leszokni :)

2017. jan. 10. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:

"Mert ha valaki úgy ítél el, hogy még betépett embert nem látott, az nem elfogadható szemlélet számomra."

nem láttam még gyilkost, ennek ellenére nem tartom jónak a gyilkolást.

2017. ápr. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!