Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy-hogy Tinderen egy darab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy-hogy Tinderen egy darab matchem sincs? :D

Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 19:51
1 2
 11/20 Kenzo Tenma ***** válasza:

Nem jössz be senkinek, vagy túl fiatal vagy, esetleg akinek bejönnél annak túl fiatal vagy. Sok féle oka lehet.

Nekem ugyan van jópár matchem, de már több olyan van akire nem írtam rá, mint akire ráírtam, mert azt látom, hogy senkivel se lehet értelmesen kommunikálni.

2017. jan. 1. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Velem nagyon sokáig lehet beszélgetni nagyon sok témában, és sose vagyok unalmas, de valahogy az ilyen netes társkeresős nők olyan gerinctelenek, hogy nem képesek megmondani nyíltan, hogy ne írjak, mert leszarnak, és senkivel sem akarnak ismerkedni, sem beszélgetni... de akkor emg mi a pöcösmért vannak fent társkeresőkön?

Volt olyan lány, aki tavaly azt írta válaszként: "Bocsi, hogy nem reagáltam, csak hajat mostam", ezután válaszoltam neki. Egy éve el sem olvasta.

2017. jan. 1. 20:56
 13/20 anonim válasza:
#12 hát nem tudom, én lány vagyok,de van olyan hogy a tinderen sokáig nem írok vissza valakinek,nem azért mert nem szimpi (akkor szétválok tőle) csak nem szeretem nyilvános helyen használni a Tindert. Aztán néha eszembe jut, hogy uh már nagyon rég nem néztem meg és bepótolom...
2017. jan. 2. 00:58
 14/20 anonim ***** válasza:

11: "Nekem ugyan van jópár matchem, de már több olyan van akire nem írtam rá, mint akire ráírtam, mert azt látom, hogy senkivel se lehet értelmesen kommunikálni."

Vagyis akkor veled sem lehet értelmesen kommunikálni.

2017. jan. 2. 02:10
 15/20 Kenzo Tenma ***** válasza:
#14 De lehet, csak nem kezdeményezek már. Ez nem azt jelenti, hogy ha valaki rámír azzal nem tudok elbeszélgetni.
2017. jan. 2. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: ez az egesz külsőre megy. Szoval ha az a többségnél nem nyerő akkor sajnos ez van:/

Szerintem probald meg a személyes ismerkedést, 'ert ott nemcsak ez szamit. Es sok mindennel lehet kompenzálni

Az pedig, hogy kinek mit valaszol.. hát leggyakrabban azt irtak, hogy menjek at meg szex stb. Aztan igy van, hogy sokaig nem nezek fel. De ha igen, akkor a normalis kérdésekre valaszolok

2017. jan. 3. 22:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt a kérdést szerettem volna kiírni. Én egy 80 ezres városban lakom, meg van is pár hasonló kaliberű város a környéken, ahol szintén keres a gép. 3 hétig használtam, naponta vagy 100 magyar lányt behúztam, és előbb fogytak el, mint visszalájkoltak volna (kivéve egy kamuprofilt).

Van egy szint, ami alá senki nem adja. És igen, nagyjából ugyanaz jön be minden nőnek.

2017. jan. 3. 22:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagy a szórás. Eleve sokkal több a férfi, és valakinek napi 10 match-e van, valakinek meg havonta ha egy, az már jó. Persze csak férfiaknák, nőknék ilyen probléma nincs.
2017. jan. 3. 22:50
 19/20 anonim válasza:

Tinder-en, ha megnézed a csajokat, a 80 %-uk model (vagy legalábbis addig photoshopolta a képeit, míg az lett), pasiban ugyanezt várják el... még az is, aki nem olyan jó, mert egy-két pasiprofilt láttam, meg a haveromét, és ott ugyanilyen férfiak vannak tucat, akkor miért húzna be pont téged, aki:

- nem jóképű vagy

- nincs kigyúrva vagy

- nem drága ruha van rajta vagy

- nem drága utazásos képeket töltött fel

A haveromnak több, mint 200 match-e volt, irogattak is neki csajok úgy, még bemutatkozót se írt, semmi csak 4 kép... na szerinted miért ? Kickboxol a srác, ki van pattintva, jóképű is meg persze még felturbózta a képeit. Megmutatta őket, leesett az állam.

1. kép: arckép, néz a távolba, belőtt haj, enyhe borosta, kék csillogó szemek

2. kép: fehér feszítős pólóban áll egy szikla tetején (bedurrantott bicepszek látszanak), néz mosolyogva a távolba

3. kép: kickbox-ra beöltözve, félmeztelenül, bedurrantva fenyegetően néz a kamerába. Ez egy cseles kép, mert a lányok azt szajkózzák, hogy nem akarnak félmeztelen gyúrós képet, de a hivatásából adódóan ez neki a "megjelenés"

4. kép: ez pedig amire minden csaj beizgul: Homokos tengerparton, izomtrikóban, cipő-papucs nélkül rúgja a vízet, mellette jönnek fel a habok.

Na ez kell... ha ezt a szintet hozod, nyerő ügyed van. Azt meg hogy fúú micsoda dolog ez, hol van az intelligencia stb. az itt sehol. Vagy elfogadod vagy ha nem tetszik és ezt a szintet nem tudod hozni, továbblépsz.

2019. júl. 25. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyébként szinte minden férfi, aki nem néz ki extrém jól, rosszul használja az applikációt.

Ha minden nőt jobbra húz, akkor jó eséllyel a modell nőknek is meg fog jelenni, akik balra húzzák.

Ez úgy működik, hogy mindig fix számú nőknek jelensz meg, ezért fontos, hogy csak a saját kategóriádban lévő nőket húzd jobbra.

De ez csak elmélet, én nem próbáltam ki soha élesben.

2019. júl. 28. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!