Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Lányok, Nők! Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok, Nők! Ti hogyan szoktatok ismerkedni, vagy hogyan adjátok meg a lehetőséget egy ismerkedni akaró pasinak?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy milyen helyekre jártok, vagy milyen kezdeményezési lehetőségeket adtok hogy megszólítsanak?

Esetleg társkeresőn próbálkoztok?

És egyáltalán milyen pasik közeledésének örültök?

Azért kérdezem, mert a 20-30as éveim között járó egyedülálló srác vagyok. Lassan végzek az egyetemmel és így kicsit felszabadultam időben. Most már lenne alkalmam sokféle programra, csak nem tudom egyedül, társaság nélkül mibe lehetne belevágni. Az ismerkedéssel pedig nem vagyok az a nyomulós-csajozós fajta. Nem járok bulizni, de nem is a bulizós lányok érdekelnek. Nem akarok mindenáron ismerkedni, de általában az érdekelne hogyan tudnék egy beszélgetést kezdeményezni. És ismerkedés alatt én tényleg ismerkedést, beszélgetést gondolok és a közhidelemmel ellentétben nem olyan egyéjszakásozást.

Most nincs igazán olyan baráti társaság körülöttem, szóval nem tudok hova fordulni tanácsért vagy ötletért. Az ismerőseim között nem nagyon vannak egyedülálló nők. Amikkel foglalkozom, ott jellemzően nincsenek nők. Szóval úgy érzem egyedül maradtam a dologgal és meg kéne találnom az ismerkedés módját.

Köszönöm, ha tudtok segíteni :)

2017. jan. 1. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen ismerkednék itt is, akár csak barátilag hölgyekkel. :) Aki szeretne, írhat. :) 26F
2017. jan. 1. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Én amikor még ismerkedtem, az neten történt. Eleinte, tizenévesen chat, később tàrskereső. A férjemet is így ismertem meg, tàrskeresőn.

Pàrszor előfordult, hogy utcàn leszólítottak, de az ilyet nem szeretem, màsrészt pedig ilyenkor kivétel nélkül 10-20 évvel idősebb fazonok talàltak meg, ami nem az esetem.... Netről érdekes módon többször jöttem össze nàlam fiatalabb férfiakkal.

2017. jan. 1. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg én is ismerkednék környékbeliekkel.

27f

Debrecen

2017. jan. 1. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet ismerkedni. Nekem valamelyik nap az tűnt fel hogy egy férfi néz a boltba. Másnap már rám köszönt, harmadik nap már beszélgettünk.
2017. jan. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!