Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Ti milyen kinézetű férfit neveztek átlagos férfinak?
A többség tényleg olyan, mint a 4-es?
Mert ez borzalmas ahhoz képest, hogy milyen nőket linkeltek be átlagosnak.
Ugyan dehogy olyanok. A többség jóval a képen linkelt alatti.
(egyébként olvastam pár kutatást, ami azt boncolgatta, hogy az ember magát mindig vonzóbbnak látja, mint a környezete őt. Már jó pár hónapja volt, de majd megkeresem, ha valakit érdekel.)
Mármint az itteniek többsége az elküldött képeik alapján, nem átlagosan a férfi populációé.
előző voltam.
Nálam az a bibi, hogy nincsen bibi. Tökéletes vagyok!
Engem az is érdekelne, hogy a saját nemünket heteroként vonzóbbnak látjuk-e mint a másik nem, akik szexuálisan vonzódnak az ellenkező nemhez.
Vagy esetleg a saját egyéni korlátainkat vetítjük ki rá. Aki fantáziátlan, az azt mondja, ez átlagos, mert ha úgy nézne ki, ennyit tudna ő is kihozni belőle. Aki meg kreatívabb, az átlag alattinak mondja, mert a fejében van egy lista, hogy miket tudna megváltoztatni.
#17: Kapaszkodj meg, mert pasi vagyok. Amikor linkeltem a képeket abból indultam ki, hogy az egyetemen meg számos nagyobb város központjában rengeteg hozzájuk hasonló kinézetű huszonévest szoktam látni rendszerint a barátnőjükkel. Ezt pedig nyugodtan vehetem átlagnak, amikor 10 huszon/harmincévesből kb. 4-5 úgy néz ki, mint a fenti kettő.
Nálam a jóképű kategória meg vhol itt kezdődik:
Azért az előző kettő és eközött a kettő között te is látod a szembetűnő különbséget, hogy ezek sokkal vonzóbbak még férfi szemmel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!