Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány éveken keresztül azt mondta, én vagyok a szivszerelme, velem akar gyereket is, erre a minap benyögi, hogy ő rám mindig csak barátként tekintett, és másik férfiba szerelmes, én vagyok a hülye, ha ezt nem értem?
Figyelt kérdés
Nem feküdtünk le egymással, távkapcsolatról van szó, de akkor is, lányok, miért kell valakit éveken keresztül hitegetni, ha közben mást szerettek? Vagy hogy van ez nálatok? Nem ő az első nő, akivel igy járok egyébként...2016. dec. 29. 13:37
11/13 anonim válasza:
Kérdező, az a kisebbik probléma, hogy most ez történt veled. A nagyobbik hogy ezt már másodszor csinálod. Elsőnél még mondhatjuk, hogy gyerekes vagy meg tapasztalatlan, talán más szociális lelki problémád is van.
De ez már nem is az első eset! Erre nem lehet mást mondani, bocs, de te egyszerűen hülye vagy.
Semmit nem értesz a párkapcsolatok pszichológiájából. Amiben nincs szex, az nem párkapcsolat, az barátság maximum. Ennyit elsőre, és most menjél szépen el egy könyvesboltba, iratkozz be önismereti csoportba, mittudomén. Te egyedül, magadtól, még 50 év múlva is érzelmi analfabéta leszel.
12/13 anonim válasza:
11-hez, ja és ennek semmi köze nincs semmiféle femnácikhoz, ez érzelmi egyszeregy, amivel minden kamasz, legyen az fiú lány tisztában van. 38f
13/13 anonim válasza:
Eveken keresztul ilyen szoveget nem eszunk meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!