Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedek egy sráccal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy sráccal aki tök jófej, kedves, de külsőre nem igazán tetszik?

Figyelt kérdés

Ezzel még nem is lenne baj, de én mindig így járok átlagos lányként.

Érdemes össze jönni esetleg vele, vagy várjak az igazira?

Személyiségileg tényleg semmi gond nincsen. :/

2016. dec. 24. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Várj csak persze. Még lehet be is jön, igaz pici az esély, mert tökéletes ember nincs.

De nem baj, Kormi, Nyávi, Cirmos és Tappancs jó gazdára lel majd benned.

2016. dec. 24. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Persze, várj a tökéletes férfira. Húsz év múlva írd meg, milyen megkeseredett vénlánynak lenni.
2016. dec. 24. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
ua mondom mint az előzőek
2016. dec. 24. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Lányként csak akkor tudsz beleszeretni valakibe, ha külsőre tetszik.
2016. dec. 24. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Lehet le leszek pontozva, de én nem jönnék össze olyannal aki nem vonz, csak azért mert kedves... Millió olyan férfi van aki kedves is és külsőre is bejön.

Gondolj bele, összejöttök, de mivel nem tetszik, nem fogod megkívánni, a szex nem lesz valami jó valószínűleg...

Persze ez csak az én véleményem, egy olyan nőé, aki nem úgy gondolkodik, hogy "nincs ló jó a szamár is" és "tök mindegy csak valaki legyen".

2016. dec. 24. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Ezzel tudod ám mi a baj. Olyan hogy tökéletes legyen valaki külsőre is meg belsőre is alig-alig van. És még azok közül is sokat megfertőz az önteltség/arrogancia.

2016. dec. 24. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell, hogy tökéletes legyen, de a vonzalom szerintem elengedhetetlen egy kapcsolathoz. Nekem megalázó lenne, ha a párom kicsit sem tartaná vonzónak a külsőmet.
2016. dec. 24. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre ugyanígy voltam a barátommal, de adtam egy esélyt a dolognak, mert a személyisége nagyon bejött.

Aztán lassan szerelmes lettem belé és két éve együtt vagyunk

2016. dec. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!