Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 centi alatti lányok nálatok mi az a minimum magasság ami még belefér?
162 vagyok.
Tehát hogy milyen alacsony pasival jönnék össze?
az élettársam majd 2 méter volt, nem okozott semmiféle gondot soha.
150 centis pasi mellett kellemetlenül érezném magam.
155 is kevés, bár többnyire lapos talpúban járok, de mégis furán nézne ki.
Legalább akkora legyen, mint én.
Ettől függetlenül nem zárom ki, hogy szerelem alakuljon ki, az nem a magasság függvénye.
En 153 cm vagyok, a fiu minimum magassaga 175 cm legyen kb. Ennel alacsonyabb baratom sose volt , a mostani 183 cm, a legmagasabb exem pedig 197 cm volt.
22/L
159 centi vagyok, párom 173 centi, nagyon boldogok vagyunk együtt.
Mivel szeretek magassarkúban járni ezért kb legalább 5 centivel legyen tőlem magasabb.
Én pont 160 vagyok, remélem, belefér.:D
Azt mondanám, hogy olyan 165-170 centitől már teljesen jó vagy nálam, de egyébként tetszett már meg szabályosan törpenövésű pasi is.
"Minimum 175 cm környéke. Legyen hely a magassarkúnak."
Mégis milyen magassarkút viselsz te, hogy egy 170 centis pasi már nem rúghat nálad labdába?
Ilyet? [link]
"En 153 cm vagyok, a fiu minimum magassaga 175 cm legyen kb."
A te esetedben meg különösen kíváncsi lennék, hogy a 153 centiddel mégis mi indokolja, hogy a 175 legyen a minimum. Azért mert a barátnőid a fejedbe verték, hogy átlagmagasságot el nem érő pasi=selejtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!