Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállóként rossz látni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóként rossz látni nektek, hogy sok ismerősöd megházasodik vagy gyereke lesz?

Figyelt kérdés

24 éves srác vagyok és a facebook-on látom,hogy sok volt osztálytársam vagy gyerekkori barátom már házas vagy már gyereke/gyerekei is vannak.

Nem irigyelem őket,csak kicsit mellbevágó,hogy pár éve még szinte kölykök voltunk,most pedig már házasodnak.

Furcsa,hogy ilyen gyorsan telik az idő.

2016. dec. 22. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vannak itt karorvendok es kb max egy joindulatu hozzaszoló.Nalunk nem kell ismerosok kozt kerrsgelni,van boven irigy csaladba,rokonsagba :)
2016. dec. 22. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is fura volt az ilyesmi 20 évesen, mert addig csak buliztunk, meg max. jártunk másokkal, aztán hirtelen jöttek a komolyabb kapcsolatok. Aztán később már tök megszokott lett. Később meg mindenféle történik majd az ismerőseiddel, lesz olyan, akinek már több éve párja, családja van, lesz aki elvált, lesz szingli, lesz aki rájön, hogy homoszexuális,...úgyhogy az élet tartogat ám meglepetéseket! :)
2016. dec. 22. 23:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Én inkább attól kapok agyvérzést mikor az ilyen ismerőseim kérdik h akarsz gyereket ?

Csak nem akartam mondani az illetőnek h én teszek neki szívességet azzal h ingyen szerelem a kocsiját.

És erre meg belemászik a privát szférám legnagyobb magányügyébe.

És nem rossz látni, semmit nem vált ki belőlem.

Csak a piszkálástól hülyét kapok.

2016. dec. 24. 02:33
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as ,vágd el a fékcsövüket aztán nem kérdeznek többet hülyeségeket :D
2016. dec. 24. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!