Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyenek tulajdonképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyenek tulajdonképpen minek társkeresőznek? Történt veletek ilyesmi?

Figyelt kérdés

Olyan emberre értem, aki:

- mindig letörli magát, és mindig visszaregisztrál

- kamu kép, kamu tartalom, csak hülyíti az embereket

- aki semmit sem hajlandó kiírni/elárulni magáról és csodálkozik, hogy nem érdeklődik iránta senki

- aki a korát sem hajlandó kiírni helyesen (ki van írva hogy 99 éves)

- aki szemmel láthatóan hazudik a koráról (megtörtént velem, hogy egy kb 50 éves faszi akarta magát 26-nak "eladni")

- aki mások képeivel regisztrál (ennek mi értelme van???)

- aki mindig lemondja a találkozókat, vagy pedig nem jön el

- akinek olyan nagyok az elvárásai, hogy már kb 6-7 éve társkeresőzik

És én sajnos ezeket mind-mind megtapasztaltam, mindegyikkel "találkoztam" már társkeresőn úgymond.

De az ilyenek mégis minek vannak fent egyáltalán ha nem akarnak semmit, semmit sem gondolnak komolyan, hazudnak a legalapvetőbb adataikkal kapcsolatban is, és így tovább?

Mi ennek az értelme?

Veletek előfordult már ilyen? Ti hogy kezelitek ezeket? Hogy szűritek ki őket?

És ami fontos: honnan gondoljátok/jöttök rá, hogy valószínűleg hazudik az illető?

2016. dec. 22. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt szerencsém,hogy egy pasas többször be akart hálózni és fullra elfelejtette a nevemet.:D Az poén volt.Olyannal is találkoztam,aki nem szeret írogatni és telefonszámot se akart megadni. Amikor megkérdeztem,hogy akkor minek társkeresőzik, többet nem írt.Amúgy ha társkeresőn vagy máshol találok valakit,akit szeretek,letörlöm magamat,de szakítás után regisztrálok.
2017. jan. 2. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
a nők 90% a ezt csinálja társkeresőn. A maradék ötnek fogalma sincs mit csinál, a maradék öt a normális.
2017. jan. 2. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 kitételem van a társkeresőn:

-lehessen értelmesen vele beszélgetni és ne legyen perverz.

Sajnos egyik sem jön be, iszonyat ritkán...

Szokásos: Szia mizu? Hol laksz, hány éves vagy, mivel foglalkozol, és utána nincs téma. Ő nem dob fel, én néha próbálkozok, de akkor nyomulásnak veszi és töröl... :DDDD A másik, hogy ha értelmes és már 2 napja úgy beszélgetünk, hogy nincsenek kínos szünetek, stb, akkor előbb vagy utóbb bevágja a témát a szexről, amivel még nincs is baj, de utána jön az anál részletezése meg a pettin, meg hogy mit tenne velem ha taliznánk. Nem köszi.... Nem csetszexelek, nem telefonszexelek, nem e-mailszexelek és képtelenek megérteni. Szóval jah. Sok retardált van, nem is értem, hogy hogy vagyok képes ennyire lebecsülni magamat, hogy felregelek egy olyan oldalra, ahol az ilyenek vannak többségben...

2017. jan. 2. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Törlés majd visszaregisztràlás? Akik a kettő közt regisztrálnak ne làssàk, hogy régtől fent vagyok.

Sok sok làny van fent badoon évek óta. Volt egy 1,5éves kapcsolatom addig nem voltam fent, ennek 2éve most is vannak fent lányok akik kapcsolatom előtt fent voltak. Mivel szépek élvezik, hogy jobbnàl jobb pasik udvarolnak nekik, költenek rájuk és szeretkeznek velük néha néha.

Kamu kép profil... rossz hàzassàgban élők ìgy élik ki magukat.

2017. jan. 2. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!