Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha aranyosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha aranyosnak tartanak, és nem szexinek?

Figyelt kérdés

Vannak azért, akik szerint dögös vagyok, de kevesen mondanak ilyet, a többség szerint aranyos, kedves lány vagyok, lefeküdnének velem szívesen, de ennyi.

Pedig próbálok nőiesen öltözködni, pl. nyáron is mindig nyári ruhákban járok, de valahogy a kisugárzásom nem olyan.

Hogyan lehet ezen változtatni?

2016. dec. 21. 16:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Légy önmagad a pasik amúgy se mondják a nők szemébe sűrűn hogy de dögös vagy.

Engem meg az üresfejű primitív palik találnak meg akik azt hiszik hogy megcsörgetik a kocsikulcsot meg előkapta a pénztárcáját és rohanok vele ágyba bújni.

Ez se jobb hidd el.

Annak ellenére hogy 5 éve komoly párkapcsolatban élek és mindíg hűségesek voltunk egymáshoz néha be talál egy ilyen p*raszt.

2016. dec. 21. 17:35
 12/23 anonim ***** válasza:
figyelj, nagyon szexi vagy cicuka.most jóbb neked?
2016. dec. 21. 18:29
 13/23 anonim ***** válasza:

szerintem nem ugyanolyan minden jó csajnak a kisugárzása, van aki inkább aranyos, van aki "dög". egyik sem jobb mint a másik, mind különleges és vonzó tud lenni. a psiknak is változó, melyik jön be.

én is a cuki kategória vagyok, és sokáig tartott, de rájöttem, hogy a cuki és aranyos is szexi tud lenni :D

mióta erre rágyúrok, knkrétan tapadnak rám a pasik :D

szóval no para, ne agyald túl az életet, van szexi aranyos kategória! :D

22/n

2016. dec. 21. 18:38
 14/23 anonim ***** válasza:

"szerintem ezt akkor mondják, ha nem akarnak megbántani, de amúgy nem jössz be nekik"

Lóf.. azt. A normális férfiak így udvarolnak, nem pedig úgy, hogy húb*zzedejós*ggedvan-megb*sználak.

2016. dec. 21. 18:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy a nyári ruha és a nőies öltözködés az inkább szexi mint aranyos? Szóval ezzel nem tudsz tenni ellene.

Egyébként, az én tapasztalataim szerint a kettő sokszor kéz a kézben jár, ezért meglep, hogy nem akarnak tőled többet. Lehet teljesen másféle oka van.

Pl. a barátom számára szexi vagyok ÉS aranyos, cuki is.

2016. dec. 21. 19:03
 16/23 opened paradise ***** válasza:

Én valahol örülök,hogy nem csak olyan férfiak vannak akik azt mondják "dicséretként",hogy "szexi vagy cicaaa"...

Hiába vagyok férfi,az ilyeneket nézni se bírom,én érzem kínosnak.

2016. dec. 21. 19:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Személyes ismeretség de minimum kép kéne ahhoz, hogy pontosabb meglátást lehessen alkotni. :) Ez így kb. olyan, mint amikor a vakon születettnek magyarázzák a piros szín szépségét.
2016. dec. 21. 20:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Mégis mit mondanának, ha bókolni akarnak? Örülj neki, hogy így látnak!
2016. dec. 21. 21:40
 19/23 anonim ***** válasza:

"Komolyan, lehet, hogy az én agyi szintemmel van a baj, de ha rám azt mondják, hogy aranyos, kedves és szép lány vagyok, én ennek örülök, és nem keresem még a kákán is a csomót, hogy most miért nem azt mondják rám, hogy szexbomba?! "

igen, a te "agyi szinteddel" van a probléma ha nem fogod fel mit ír a kérdező, mire akar kilyukadni.

2016. dec. 24. 09:14
 20/23 anonim ***** válasza:

"szerintem ezt akkor mondják, ha nem akarnak megbántani, de amúgy nem jössz be nekik"

ez az igazság !

2016. dec. 24. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!