Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha aranyosnak tartanak, és nem szexinek?
Vannak azért, akik szerint dögös vagyok, de kevesen mondanak ilyet, a többség szerint aranyos, kedves lány vagyok, lefeküdnének velem szívesen, de ennyi.
Pedig próbálok nőiesen öltözködni, pl. nyáron is mindig nyári ruhákban járok, de valahogy a kisugárzásom nem olyan.
Hogyan lehet ezen változtatni?
Légy önmagad a pasik amúgy se mondják a nők szemébe sűrűn hogy de dögös vagy.
Engem meg az üresfejű primitív palik találnak meg akik azt hiszik hogy megcsörgetik a kocsikulcsot meg előkapta a pénztárcáját és rohanok vele ágyba bújni.
Ez se jobb hidd el.
Annak ellenére hogy 5 éve komoly párkapcsolatban élek és mindíg hűségesek voltunk egymáshoz néha be talál egy ilyen p*raszt.
szerintem nem ugyanolyan minden jó csajnak a kisugárzása, van aki inkább aranyos, van aki "dög". egyik sem jobb mint a másik, mind különleges és vonzó tud lenni. a psiknak is változó, melyik jön be.
én is a cuki kategória vagyok, és sokáig tartott, de rájöttem, hogy a cuki és aranyos is szexi tud lenni :D
mióta erre rágyúrok, knkrétan tapadnak rám a pasik :D
szóval no para, ne agyald túl az életet, van szexi aranyos kategória! :D
22/n
"szerintem ezt akkor mondják, ha nem akarnak megbántani, de amúgy nem jössz be nekik"
Lóf.. azt. A normális férfiak így udvarolnak, nem pedig úgy, hogy húb*zzedejós*ggedvan-megb*sználak.
Ki mondta hogy a nyári ruha és a nőies öltözködés az inkább szexi mint aranyos? Szóval ezzel nem tudsz tenni ellene.
Egyébként, az én tapasztalataim szerint a kettő sokszor kéz a kézben jár, ezért meglep, hogy nem akarnak tőled többet. Lehet teljesen másféle oka van.
Pl. a barátom számára szexi vagyok ÉS aranyos, cuki is.
Én valahol örülök,hogy nem csak olyan férfiak vannak akik azt mondják "dicséretként",hogy "szexi vagy cicaaa"...
Hiába vagyok férfi,az ilyeneket nézni se bírom,én érzem kínosnak.
"Komolyan, lehet, hogy az én agyi szintemmel van a baj, de ha rám azt mondják, hogy aranyos, kedves és szép lány vagyok, én ennek örülök, és nem keresem még a kákán is a csomót, hogy most miért nem azt mondják rám, hogy szexbomba?! "
igen, a te "agyi szinteddel" van a probléma ha nem fogod fel mit ír a kérdező, mire akar kilyukadni.
"szerintem ezt akkor mondják, ha nem akarnak megbántani, de amúgy nem jössz be nekik"
ez az igazság !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!