Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy minden pasi megtalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy minden pasi megtalálja valamikor a párját?

Figyelt kérdés
Ugye van az a tézis, hogy ha nem vagy alacsony és szélsőséges mértékben sovány vagy kövér, akkor csak a belsőd határozza meg, hogy lehet barátnőd. Romlott belsővel sosem lesz, aki elfogadjon, megnyerő személyiséggel pedig bárkit meg lehet hódítani. Ez az általános közhelynek tűnő tézis, amit itt a gyk-n annyiszor lehetett már olvasni. De tényleg mi az igazság? Valóban képes minden pasi megtalálni azt a csajt, aki elfogadja vagy ez egy nagy bullshit? Akit érdekel, privátban leírom a paramétereimet. Azért ebben a formában, mert nem akarom a kommentelőket befolyásolni és úgyis olyan kiragadott példákkal kapcsolatos válaszokat hallanék, hogy "De én unokatesóm XY rokonjának a fiának ekkora magassággal meg akkora súllyal is sikerült barátnőt szereznie, akkor neked is van esélyed, szóval ne picsogj!"

2016. dec. 12. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miquel, igazad van.
2016. dec. 12. 21:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem!
2016. dec. 12. 21:56
 13/14 MolotovPunk ***** válasza:

Neked kell megkeresni a lányt.Ezen jót nevettem. :D

Hogyne.Nekem érdekes módon mindig akkor jött valaki (nő) az életembe,mikor egyáltalán nem számítottam rá.

(Érdekes módon több komoly és alkalmi kapcsolatom is volt már.)Ha bejössz valakinek.Legyen az lány,fiú.Akkor úgyis fog érdeklődni utánad.(Fog keresni.)

Nem feltétlenül kell küzdened egy lányért,mert ha sokáig teszed és emellett a csajnak nem jössz be,akkor a lány úgyis csak kihasználni fog,majd egyszer hónapok múlva benyögi,hogy bocsi,de nem jössz be nekem...

29/F

2016. dec. 12. 22:11
 14/14 MolotovPunk ***** válasza:

Ettől függetlenül nagy meseduma az,hogy minden nő és férfi megtalálja a nagy őt. :D

Rengeteg érdek kapcsolat van manapság,ahol jobban tennék a párok,ha inkább szakítanának,vagy esetleg elválnának...

Főleg,ahol fenn áll a megcsalás veszélye is...

2016. dec. 12. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!