Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka az ilyen nő? Ismertek ilyen nőt?
Belsőre: odaadó, kedves, szeretetteljes, hűséges, gondoskodó, csak olyannal fekszik le akibe szerelmes és ez viszonzott, bármiről lehet vele beszélni. Okos, intelligens, vicces, kissé laza, nagyon művelt. Házias, sok hobbija van, és van társasági élete.
Külsőre: nagyon gyönyörű arc, karban tartott vékony formás feszes test, nagyon vonzó kisugárzás. Nőies, elegáns stílust képvisel.
Ha odaadó, gondoskodó alatt az érted, hogy mindent megcsinál neked, kiszolgál, akkor felejtő.
Kedves, szeretetteljes: minimálisan. Nyilván kedves vagyok a partneremmel, de nem vagyok nyálas.
Hűséges igen.
Gondoskodó egyáltalán nem vagyok.
Csak olyannal fekszik le, akivel szerelmes: ez sem én vagyok, nálam elég egy szexuális vonzódás is.
Okos, intelligens, művelt: ezek megvannak
A vicceskedést, lazaságot nem viszem túlzásba.
Házias: abszolút nem
Sok hobbija van: Ez miért szempont? Minél több hobbija van, annál kevesebb ideje jut a kapcsolatra. Nekem van egy pár hobbim, de inkább a munkám az.
Van társasági élete: igen, a szórakozás is a “hobbim”
Külsőre adott minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!