Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy egyedülálló férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy egyedülálló férfi beszél néha a gondjairól egy nőnek akit ismer, az a nő szemében negatív előjeles?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nyilván egy férfinek kell hogy legyen tartása történjék bármi.De -mint embernek- neki is lehetnek gondjai."

Vigyázz mert itt vannak olyan - magukat nőnek tartó - egyedek, akik már ezért a gondolatért is megvonják tőled a "férfi" megnevezést :D

Egy felnőttnek kell legyen tartása, nemtől függetlenül. És gondjai is vannak vlsz. mindenkinek.

2016. dec. 8. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a rosszabb, ha magasról tesznek a problémáidra, vagy ha sajnálkoznak, és előadják, hogy ők melletted vannak, de amikor szükséged lenne rájuk, akkor nincsenek sehol. Nehéz igazságot tenni az általad feltett kérdésben, mert ha azt hiszik, hogy nincsenek érzelmeid, akkor könnyen elkönyvelnek érzéketlen tahónak, ha elmondod a problémáidat, akkor meg "férfiatlan" és "nyafogó" leszel. Nem könnyű megtalálni az arany középutat, de én azt tapasztaltam, hogy a mai világban az emberek többsége nem szívesen veszi magára még a másik ember problémáit is.
2016. dec. 8. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy első randim ezen ment el, két szót ejtettem az exem által okozott még meglévő gondomról.... a randim addig forgatta a szavakat még végül túl sokat beszéltem róla és azt vette le, hogy még az exem szeretem.
2016. dec. 9. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikus az ilyesmi.
2016. dec. 9. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!