Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy fizetősek a társkerső oldalak?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, mintha szexhirdetésre regisztráltam volna. Valaki meg csak tényleg komoly kapcsolatot szeretne. Nem szexet. Azért fizet, hogy ne alakulhasson ki semmi a két partner között.

2016. dec. 8. 06:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9:

LOL - A fizetősön tudsz írni a másiknak és meg tudod nézni nagyban a másik képeit

Ezek azért elég fontos dolgok :D

2016. dec. 8. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, ha nagyon alap dolgot kérdeztem, de még sosem regisztráltam semmire. :D Az ingyenes oldalakon tényleg nem lehet soha megnézni normálisan a képeket? Ez azért durva. Tinder gyakorlatilag jobb, mint az ingyenes társkereső oldalak?
2016. dec. 8. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Van ahol lehet, van ahol nem. Csajok és pasikon csak ilyen előregyártott sablonüzeneteket tudsz küldeni, pl. "meghúzod a haját" és hasonlók, amire esetleg válaszolnak egy másik sablonnal, sok értelme nincsen. :P

A Tinder jobb ezeknél szerintem, ha nem akarsz fizetni ilyesmiért.

2016. dec. 8. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Amíg mindkét oldalnak fizetnie kell, addig szerintem korrekt.
2016. dec. 8. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Részben jó, mert legalább komolyan veszik a hirdetőt a témát és nem szívatni akarják a másikat. Másrészt viszont nem jó, mert nem mindenki tud fizetni érte, valamint nincs garancia a sikerre.
2016. dec. 8. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Aki tudja, mi kell a nőknek, az ott is tud csajozni, és annak csak egy megtérülő befektetés ez a pár ezer Ft.
2016. dec. 9. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!