Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik tényleg ennyire figyelnek a részletekre egy nőn?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, aki megjegyezte, hogy milyen menő csizmám van, vagy hogy milyen szép a karkötőm, vagy éppen a sminkem. De ez engem mindig meglep, mert úgy tapasztaltam, hogy a pasik nagy része totál nem figyeli, miben van egy nő.
2016. dec. 5. 18:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, ez a férfiak ismérve. A pasik nem szoktak.
2016. dec. 5. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, nem a sok taplóból kell kiindulni. Én általában kedves vagyok a nőkkel. Nem azért mert bármit is várok tőlük, hanem így adódik. Különben meg szeretek nőkkel beszélgetni (melyik férfi ne szeretne?). És sokszor a legjobb beszédtéma, kezdeményezésre valamit megdícsérni rajta hiszen az szem előtt van. Egészen könnyű a helyzet a feltűnő kiegészítőkkel, piercingekkel, frizurákkal, ruhadarabokkal. Van hogy a kolléganőm extra hosszú műkörmét dícsérem meg, és ő odáig volt tőle. Persze mások ilyenkor úgy néznek rám mint valami UFÓra. Pedig csak egy kicsit fel akartam dobni a napját.

Persze emellett ott van az is, hogy én azért is figyelek ezekre mert nekem fontosak a részletek. Szerintem az igényesség pont hogy a részletekben rejlik... frizura, ékszerek, cipő.. amíg a legtöbb férfinak csak az összkép a fontos, nem is tudják h a részletek is beleszámítanak, habár tudatosan nem nézik. Vagy a taplóbb fajtát, még az összekép sem érdekli, nekik minden nő egy darab hús.

Szóval nem kell meglepődni férfiak közt is vannak figyelmesek, csak sok az IQ 0 proli, de azért nem kell általánosítani.

2016. dec. 5. 21:09
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Változó. Van olyan, aki észre se veszi, ha hirtelen fehérre szőkíted a hajad. Van az, aki észreveszi, de nem érzi fontosnak, hogy kommentálja. Van az, aki azt mondja, korábban szebb voltál. Meg van az, aki megdicsér. Komolyan, ez tökre olyan, mintha a pasik nem sorozatgyártás során készítek volna!!!!
2016. dec. 5. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!