Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg ennyire figyelnek a részletekre egy nőn?
Hát, nem a sok taplóból kell kiindulni. Én általában kedves vagyok a nőkkel. Nem azért mert bármit is várok tőlük, hanem így adódik. Különben meg szeretek nőkkel beszélgetni (melyik férfi ne szeretne?). És sokszor a legjobb beszédtéma, kezdeményezésre valamit megdícsérni rajta hiszen az szem előtt van. Egészen könnyű a helyzet a feltűnő kiegészítőkkel, piercingekkel, frizurákkal, ruhadarabokkal. Van hogy a kolléganőm extra hosszú műkörmét dícsérem meg, és ő odáig volt tőle. Persze mások ilyenkor úgy néznek rám mint valami UFÓra. Pedig csak egy kicsit fel akartam dobni a napját.
Persze emellett ott van az is, hogy én azért is figyelek ezekre mert nekem fontosak a részletek. Szerintem az igényesség pont hogy a részletekben rejlik... frizura, ékszerek, cipő.. amíg a legtöbb férfinak csak az összkép a fontos, nem is tudják h a részletek is beleszámítanak, habár tudatosan nem nézik. Vagy a taplóbb fajtát, még az összekép sem érdekli, nekik minden nő egy darab hús.
Szóval nem kell meglepődni férfiak közt is vannak figyelmesek, csak sok az IQ 0 proli, de azért nem kell általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!