Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a leg könnyebb bele törődni hogy nem lesz barátnőm? Probáltam sporttal le flglalni magam de nem jött be! Valakinek sikerült már bele törődni, akinek nincsen esélye a nőknél?

Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 19:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De miért kéne beletörődni?

A párkapcsolat csak egy sima szükséglet, akárhogy eltologathatod az időben, mert tudnod kell, hogy jönni fog, mikor jönnie kell. Addig meg foglalkozhatsz mással, ehhez meg nyitva hagyod az ajtót, hogyha új emberrel ismerkedsz, és kölcsönös vonzalmat tapasztalsz, akkor csak be kell engedni a szerelmet. kész :)

2016. dec. 3. 20:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Azért kellene bele törödni mert nincsen esélyem a nőknél!

Akkor legalább nem vágynék egy társra!Csak nem könnyü bele törődni.

2016. dec. 3. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

"8as kérdésed komoly volt? TFH igen: önismeret: Ki vagyok én?, El tudom e fogadni magam a hibàimmal együtt? Ha vannak hibàim (beteges féltékenység,bizalmatlansàg) önerőmből meg tudom e oldani. Mit szeretek mit nem? - Mi fontos szàmomra. Miről tudok lemondani. TFH Bulizós vagy..otthon ülős làny bukó...."

Basszus ezeket mindenki tudja magáról. Nehogy már ezektől függjön, hogy lesz-e valakinek barátnője...

2016. dec. 3. 23:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Bele lehet törődni,nehezen persze...

De amikor sok éven keresztül a "földbe döngölnek",kinevetnek,megaláznak a nők,utána kiábrándultam végleg az egészből... hát minek törjem magam,mikor úgyis az számít,ki mennyire jóképűnek született vagy sem.

Nem az,hogy mennyire vagyok intelligens,vagy értelmes,vagy udvarias,vagy jó beszélgetőtárs stb.

Ezek majd utána jöhetnek,ha már jóképűnek születtél.

De ha nem,onnantól 0 esélyed van,szóba sem állnak veled a nők... nemhogy még megismerjenek,vagy meg tudd mutatni milyen is vagy valójában emberként.

2016. dec. 3. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem az emberi kapcsolatok azok, amik szint visznek az életünkbe. Gondolom sok mindenki más szerint is így van.

Tudod kérdező, szerintem egy háziállat kellene neked akit lehet szeretgetni (egy kutya). Felelősséggel jár, de egy családtag lesz egy évtizedig jobb esetben, és hidd el rengeteg szeretetet ad a sok macera mellé, amivel jár. Továbbá, szerintem ne is barátnőt keress, hanem alakíts ki baráti kapcsolatokat mindkét nemnél. Hidd el, azok is nagyon fontosak, főleg ha "mélyek már az alapok". A barátok által lehet megismerni új embereket, új lehetőségeket, ők húznak ki a csávából, lelki magányból. Lehet egy házibuliban fogsz megismerkedni egy személlyel 2 év múlva, akivel passzolni fogsz, ahova a barátaid hívtak meg, akiket még lehet nem is ismersz.

2016. dec. 6. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Ahogy a 15ös ìrta, ne barátnőtt keress csak ismerj meg új embereket egyszer lessz egy lány akivel nem döntitek el hogy együtt erővel is, hanem , hogy egymás nélkűl nem megy azt érzitek.
2016. dec. 6. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Hogy próbálkozol be náluk. Miket mondasz nekik? Mert ez sem mindegy, tapasztalatból mondom. Van egy ismerősöm, aki nagyon maga alatt volt, hogy nem jön össze neki senki (hozzá teszem, hogy olyan lánynál próbálkozott be aki akkor még kihasznalt mindenkit) a srác nem néz ki rosszul és a személyisége is a helyén van. De amikor úgy próbálkozott be nálam hogy "Egyik csajnak se jöbök be, nekem már úgy is mindegy. Eljonnel velem randira?" /szószerint ismeteltem/. Ha így próbálkozol be náluk, akkor sürgősen változtatni kellene, ha nem akkor lehet hogy csak az önbizalmaddal van a baj. Miből gondolod azt hogy nem lesz párkapcsolatok?

Egyszerűen, nem kell fél adnia és az önbizalmadon kell dolgozni. Keress hobbit, amitől megjön az önbizalmad. Ennyi az egész. Ne félj belevágni a következő bepróbálkozásba, attól még hogy elutasitottak.

2020. dec. 6. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!