Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a teendő, ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha a legjobb pasik foglaltak?

Figyelt kérdés

És a jó pasik alatt nem az értem, mint a legtöbben a férfiak közül itt a gyakorin hiszik. :P Jó pasi az, aki persze jól néz ki, igényes, nem izomtalan, normálisan öltözik, de a külsőségek mellett tanult és nincs szegénységre kárhoztatva, vannak céljai, szorgalmas, okos, és a szellemi értékei mellett lelki értékei is vannak, úgy mint kedves, gondoskodó, hűséges, jóindulatú.

Nos, az összes ilyen férfi, aki nekem bejön külsőre, illik korban és nem lakik az isten háta mögött, emellett pedig kifogástalanak a belső tulajdonságai és a végzettsége, azok foglaltak. Kiakasztó.

Mázlista nők, hogy csinálták hogy résen voltak és sikerült lecsapniuk rájuk? Sok ilyen jó pasi van, de nincs elég, ezért mi többiek kiszorulunk és szívunk. Maradnak azok akik jól néznek ki, de közben belsőre nem jók egyáltalán... Meg maradnak azok akik buták. Vagy ott van aki kedves és esetleg nem is hülye, de közben meg nem túl vonzó.

Nem tudom mit tegyek.

Egyébként most is az van hogy megismertem egy pasit, ő is egy nagyon jó pasi, hát még szép hogy van barátnője, csak az nem én vagyok. Pedig belsőre tökéletes, nagyon kedves, aranyos, gondoskodó, a tenyerén hordozza a barátnőjét, nem csalja meg, nem bunkó vele, számít neki a nő. És emellett helyes is, sportos, férfias, és mérnök. Annnyira kellene nekem, hazudnék ha azt mondanám nem gondoltam az elhódításra, de nem tudom hogy lehetne. Csak úgy sikerülne ha lejáratódna a barátnője.

2016. nov. 29. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Tippnek azt mondanám, hogy nézd meg a barátnőket, milyenek. Na, akkor lehet ilyen hapsit fogni, ha olyan vagy mint a barátnőik. Komoly meló. Ha fontos számodra, hogy hűséges legyen meg jófej, amennyiben "elcsábítanál" egy ilyet, rögtön nem kellenének, mert ez 2 tulajdonság mínusz....:)

Inkább próbálj kicsit ebben a csúnya törzsfejlődésben eljutni a gerinchúrosokig, aztán onnan már könnyeb lesz. ;)

30/f

2016. nov. 29. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es ezen jót röhögtem :D De igazad van.
2016. nov. 29. 18:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Fel kellene ébredni és nem álomvilágban élni!
2016. nov. 29. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:

#11 Én is rögtön ezt gondoltam egy járható útnak a hölgy számára, örülök, hogy még mások is vannak ezen a véleményen. :)

És külön plusz pont, hogy gerinchúrost használtál gerinces helyett, mint új rendszertani kategóriát a törzsre nézve. Csak nem biológus vagy? :D

2016. nov. 29. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
kamu kérdés, a kérdező vissza sem tér ofkorsz
2016. nov. 30. 00:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Hol élsz? Vegyél egy macskát.
2016. nov. 30. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!