Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet 20-25 év közötti normális lányokkal ismerkedni?
*lányokkal. Ezt elírtam.
Amúgy mozdulj ki és ne ülj a gép előtt egész nap, akkor rájössz, hol lehet ismerkedni. Csak legyen hozzá tököd, mert az sok huszonéves szűz srácnak nincs az ismerkedéshez.
- Hát Iskola már kiesett mert 27 vagyok középsuli fiú suli volt. egyetem alatt meg volt barátnőm. Küzdősporton nem nagyon vannak lányok így az is kiesett. Szórakozóhelyen negatív tapasztalatok vannak értelem szempontjából.
2/12
-Hát Állatában a világos szemű lányok jönnek be a fiús alakúak nem nagyon.
3/12
- Ezekben teljesen egyet értek veled mondjuk én inkább lazább ruhákat viselek.
4/12
-Azt én is sok-helyen láttam hogy ha önelégült tapló vagy és úgy teszel mintha sok pénzed lenne Egyből rád vetik magad. De ők nem tudom mért sértőnek meg ha örömlánynak nevezik őket?
6/12
-A technikai fejlődésről szeretek. de elég sok mindenről elbeszélgetek aktív hallgatottként is szeretek új dolgokat megismerni / megérteni. De beszélgetek filmekről, célokról sportról, étkezésről stb.
7/12
- Igen nekem is ez a tapasztalatom
8/12
- Még az is érdekes lehet, mint amikor egy olyan emberrel beszélsz akinek annyira nincs élete hogy egész nap máséról beszél. Mondjuk már vagy 10-15 Éve nem láttam paladint. De a gyerekorról szívesen.
11/12
Tényleg nagyon jókat írt a 14-es. Öröm volt olvasni a sok rosszul levont következtetését, amiknek a többsége nem is következtetés, hanem a saját fejében elképzelt negatív világ leírása, ami nőgyűlöletként tör a felszínre belőle. Így könnyebben elhiteti magával azt, hogy a világ rossz és ő tökéletes. Szerintem az, ha az ember saját magát becsapja, ahelyett, hogy szembenézne a problémáival és megpróbálná megoldani őket, nem megoldás.
Az ilyen férfiaknak valami kötelező terápiás kezelés kellene, mert csak sírni tudnak, hogy szüzek és emiatt teljesen betegesen gondolkodnak. Egy idő után teljesen becsavarodnak és kárt is okozhatnak az embertársaikban. Maguktól nem fognak meggyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!