Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet 20-25 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet 20-25 év közötti normális lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Olyan lányokat keresnék akik akikkel el lehet beszélgetni másról mint a celebek és a divat.

2016. nov. 28. 20:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
A paladinodról szeretnél beszélgetni a 20-25 év közötti normális lányokról?
2016. nov. 28. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

*lányokkal. Ezt elírtam.

Amúgy mozdulj ki és ne ülj a gép előtt egész nap, akkor rájössz, hol lehet ismerkedni. Csak legyen hozzá tököd, mert az sok huszonéves szűz srácnak nincs az ismerkedéshez.

2016. nov. 28. 23:09
 13/17 A kérdező kommentje:

- Hát Iskola már kiesett mert 27 vagyok középsuli fiú suli volt. egyetem alatt meg volt barátnőm. Küzdősporton nem nagyon vannak lányok így az is kiesett. Szórakozóhelyen negatív tapasztalatok vannak értelem szempontjából.

2/12

-Hát Állatában a világos szemű lányok jönnek be a fiús alakúak nem nagyon.

3/12

- Ezekben teljesen egyet értek veled mondjuk én inkább lazább ruhákat viselek.

4/12

-Azt én is sok-helyen láttam hogy ha önelégült tapló vagy és úgy teszel mintha sok pénzed lenne Egyből rád vetik magad. De ők nem tudom mért sértőnek meg ha örömlánynak nevezik őket?

6/12

-A technikai fejlődésről szeretek. de elég sok mindenről elbeszélgetek aktív hallgatottként is szeretek új dolgokat megismerni / megérteni. De beszélgetek filmekről, célokról sportról, étkezésről stb.

7/12

- Igen nekem is ez a tapasztalatom

8/12

- Még az is érdekes lehet, mint amikor egy olyan emberrel beszélsz akinek annyira nincs élete hogy egész nap máséról beszél. Mondjuk már vagy 10-15 Éve nem láttam paladint. De a gyerekorról szívesen.

11/12

2016. nov. 29. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Csodálom, hogy még egyetlen nő sem akaszkodott itt rád, pedig itt hemzsegnek a művelt, toleráns, nyitott, akadémiai doktori értekezésüket is megvédett csajok, akik széles látókörrel rendelkeznek, érdeklődőek, őszinték, szívesen találkoznának is veled akár. Amúgy ahogyan szétnézek magam körül, azt tapasztalom, hogy sok lány mintha zombi lenne, az utcán is csak mennek unott, közönyös képpel, vagy belebújnak a telefonjukba, nehogy hozzájuk szólhass. Ráadásul sokan elvárják azt is, hogy kb. udvari bolondként szórakoztasd őket, te dobj fel témákat, aztán vagy reagálnak, vagy nem, de ha nem a bulizásról vagy a hányásról akarsz beszélgetni, akkor már nem is nagyon van közös témátok. Tisztelet a kivételnek, meg azoknak a nőknek is, akik normálisnak tartják magukat, csak éppen nyomtalanul eltűnnek egy beszélgetésből, nem érdeklődnek a másik iránt, nem toleránsak, beszarnak egy találkozótól is.
2016. nov. 29. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:
#14-es nagyon jókat írt! Tényleg vicc, hogy itt minden kérdésnél, minden nő előadja, hogy ő mennyire tökéletes és jó. A gyakorlatban, meg eddig minden lányról, akivel itt beszélgettem, kiderült, hogy kattant.
2016. nov. 30. 00:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon jókat írt a 14-es. Öröm volt olvasni a sok rosszul levont következtetését, amiknek a többsége nem is következtetés, hanem a saját fejében elképzelt negatív világ leírása, ami nőgyűlöletként tör a felszínre belőle. Így könnyebben elhiteti magával azt, hogy a világ rossz és ő tökéletes. Szerintem az, ha az ember saját magát becsapja, ahelyett, hogy szembenézne a problémáival és megpróbálná megoldani őket, nem megoldás.

Az ilyen férfiaknak valami kötelező terápiás kezelés kellene, mert csak sírni tudnak, hogy szüzek és emiatt teljesen betegesen gondolkodnak. Egy idő után teljesen becsavarodnak és kárt is okozhatnak az embertársaikban. Maguktól nem fognak meggyógyulni.

2016. nov. 30. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: Tapasztalatból írtam, amit írtam. Az utcán nem lehet odamenni senkihez, mert ott úgysem ismerkednek, meg ez bunkóság stb., de egyébként is a többség megközelíthetetlen a telefonja mögött, és ha megszólítod az illetőt, akkor kb. úgy néz rád, mintha a halálos ítéletét közölted volna vele, jobb esetben még mondani is tud valamit, amivel kapásból hárít mindenfajta kommunikációt. A neten dettó, ezen a nyomorult oldalon is leveleztem sok emberrel, össze sem tudnám számolni, hányan léptek ki szó nélkül egy normális beszélgetésből, hányan voltak, akik egy képcserébe sem mentek bele, mert minden bizonnyal rosszindulatú vagyok, a személyes találkozásról már nem is beszélek, mert volt, aki pl. azzal rázott le, hogy túl sokat tudok már róla. Ezek után szerintem jogos a felháborodásom és a gúnyolódásom, ugyanis én mindenkivel tisztességesen viselkedtem, nem zavartam el senkit sem testi, sem lelki problémái ellenére, aki bizalmatlan vagy önbizalomhiányos volt, annak is sokat tűrtem. Szerintem a hozzád hasonlókat kellene kezeltetni, akik frusztráltságukban agyatlanul mindenkit nőgyűlölőznek, aki el meri mondani a rossz tapasztalatait is. Nem vagyok nőgyűlölő, csak a beképzelt, hálátlan, frusztrált, betegesen gátlásos és önbizalomhiányos nőktől van hányingerem, akiknek semmi nm jó, akik szó nélkül vagy hazugsággal lépnek le, akikre hiába várna évekig is az ember, akkor sem engednék közel őt magukhoz, de azért úgy intéznék a dolgot, hogy a férfinak kelljen szarul éreznie magát. Én az ilyen mocskos dolgokban nem akarok részt venni, de sajnos túl sok ilyen nő szaladgál szerte a világban.
2016. dec. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!