Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az Elittárs társkereső oldal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Elittárs társkereső oldal fizetős? Valaki talált párt ott magának? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eléggé magányos lettem az elmúlt időben. Rávettem magam, hogy beregisztráljak egy ilyen igényes helyre, gondolván, hogy ott találok magamnak megfelelő párt. Csak az a helyzet, hogy sok negatívumot hallottam róla és kicsit elbizonytalanodtam.

Amikor regisztrálok már akkor kell fizetni vagy van valami próbaidő? Hogy is van ez? Tapasztalatok az oldallal kapcsolatban?

21L

2016. nov. 26. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Nem egy ilyen oldalt próbáltam, és nem is voltam fukar fietni érte. Igen. A legtöbb oldalon automatikusan vonják a díjat, de olvasni kell, és ezt el lehet kerülni. És valljuk be, ennél mocskosabb dolgokat is láttunk már, amikor a gyanútlan gyerek vett a telefonjára egy csengőhangot, és minden fogadott SMS után durván díjat kellett neki fizetnie, ha akarta ha nem, és abból még kilépni sem lehetett, csak ha lecserélte a telefonszámát. Szóval ehhez képest ez egy korrekt dolog. Olvass, és ha nem tetszik, akkor menj tovább.

Eddig mindenhonnan ki tudtam lépni.

A másik. Igen is nagyon jó, hogy korlátozott számú találtatokat kapsz, és korlátozott számú üzeneteket küldhetsz, mert a legtöbb társkereső oldalnak a rákfenéje, hogy kap a nő 300 üzenetet egy nap, és nem is tud, vagy nincs is energiája mindegyikre válaszolni. Arról nem is beszélve, hogy 300 témát nem is lehet fejben tartani.

Az, aki nem akar fizetni, olyan, mint amikor elmegy randira, és ott is a nőnek kell fizetnie. Szánalmas! Ha már az elején ennyit nem akar egy kapcsolatba befektetni, akkor mit lehet utána várni tőle.

Sajnos sok a kamu profil és üzenet , de máshol sincsen ez másképpen.

Mielőtt valakinek eszébe jut, férfi vagyok, nem nő. Akkor is ez a meglátásom.

2020. jan. 22. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Az elv talán jó lenne, de magával az oldallal nagyon rossz tapasztalataim voltak. Feltöltött képek vagy felhasználói adatok tűnnek el véletlenszerűen, vagy előfordult, hogy teljesen alaphelyzetre állt a profilom.

Talán valamilyen adatbáziskezelési hibák lehetnek, és talán idővel ki is javítják őket. Máshol ilyen problémákkal nem találkoztam, ezért nem ajánlom az oldalt.

2021. máj. 9. 23:37
 13/15 zlaci1 ***** válasza:

Regisztráltam megcsináltam az adatlapomat, tucatszámra jönnek- jönnek a visszajelzések érdeklődőktől. Nem tudok válaszolni.

Próbáltam kicsit ismerkedni az oldallal, mennyire kezelhető animátorral dolgoznak- e (akik megszemélyesítik a kamuprofiljaikat, egy ember akár több profilt stb.) de lehetetlen.

Az még rendben lenne, hogy azonnal nem tudok ráírni emberekre, de egyáltalán nem tudok belépni! A mosoly, az ön oldala népszerű stb. levelek meg csak jönnek!

Itt ülök tehetetlenül, mert az ügyfélszolgálat is elérhetetlen. Pedig meg szeretném szüntetni ezt a levéláradatot akár a regisztráció megszüntetésével is. A fenti ok miatt ez lehetetlen.

2021. máj. 16. 10:38
 14/15 anonim válasza:
Egyszer próbáltam. A felhozatal messze van a kínált "elittől". Ugyan az szinte mint az összes többi, bárki regisztrálhat. A szűrés teljesen lekorlátoz, értelmetlen. Nagyon hamar beleuntam, majd én sem használtam hónapokon keresztül, mire rájöttem, sajnos elég késő a számlámat látva, hogy az előfizetést folyamatosan vonják - addigra iszonyú pénzösszegem bánta az amúgy semmit érő próbálkozás.
2021. aug. 24. 08:50
 15/15 impKris válasza:

Ezt azért iderakom, a sok szerencsecsomagnak:

"Időtartam

Az előfizetés automatikusan meghosszabbodik a promóciós időszak lejárta után: Prémium tagság, 3 hónap időtartammal, 1170 Ft összegért. A Prémium tagság automatikus meghosszabbítását Ügyfélszolgálatunknál bármikor lemondhatja a megadott határidőn belül. 14 napos elállási jogáról információt az ÁSZF alatt talál."

Ennyi! Oda van írva! Én azt szoktam csinálni, hogy amint megjön a email az előfizetésről, mindjárt írok is, hogy köszönöm, de nem szeretném meghosszabbítani. Nincs semmi átverés. Na de ettől függetlenül szar az algoritmusuk...egy 145e-es városból sikerült neki 26 embert kiválasztania, amiből az elmúlt 3 évben kb 6 új. Pff ennyi.

2022. jan. 15. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!