Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ápolt, igényes, csinos nők! Ti miért vagytok egyedülállók?
Mert minden ellenére nincs rám érdeklődés...
24/L
Mert nem találtam még eddig olyan férfit, akivel komolyan lehetne tervezni, és nem egy pár hónapos laza kapcsolatra vágyik. Mert erre nem vagyok vevő.
25N
Mert elváltam (saját szabad elhatározásomból egy olyan házasságból, amiben már nem éreztem magam jól és nem tudtuk helyrehozni) és nem kevés idő eltelt, mire újra azt kezdem érezni, hogy nyitottan, érdeklődően, magabiztosan és lelkileg is egészségesen, várakozással tudnék egy új kapcsolathoz állni, ismerkedni.
39
Mert örülök, hogy hazajövök délután és végre egyedül lehetek. Nekem egy párkapcsolat túl sok lenne az emberekből.
Meg az elsővel is egyetértek, nem tetszik a nők helyzete a párkapcsolatban, a szexben.
Amikor így éltem akkor az azért volt mert nem vágytam komoly kapcsolatra, és szexre sem találtam megfelelő partnert. Azóta már van szexkapcsolatom.
Kedves kérdező, ne légy ilyen naiv, pont ez a baj az ápolt és csinos nőkkel, hogy a nagy részüknek van kivel dugni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!