Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok véleményt mondani arról hogy van e értelme úgy kapcsolatot kezdeni ha nő 7 évvel idősebb?
"de miért olyan fiatal gyerekkel akarsz összejönni. a te korosztályoddal mi a baj?"
nem korosztályt, hanem embert jó válaasztani. nekem azért nem jó a korosztályom, mert ő nem tartozik bele. ennyi.
"Mégpedig azért, mert egy 23 éves még jóformán "gyerek", teljesen máshol tart az életben, mint egy 30 éves. "
szerintem nem kell sehol se tartani. nem mindenki az egyre nagyobb jólét, egyre nagyobb végzettség fele tart. a törekvés a lényeg, és hogy napról napra mit teszel.
"nem vagyok kelendő a saját korosztályomban, nem mintha lenne olyan aki kellene..."
ha nem ő kell neked, akkor minek írtad ki a kérdést?
gondolom, kitaláltátok: jóval idősebb vagyok a barátomnál. és sok szerencsét kívánok magunknak.
15,
ezt a kérdést én is feltettem magamnak az elején. és ezek lettek a válaszaim. nem azért van ő, mert a saját korosztályommal bajom van. bár látok előnyöket a kora miatt. nincs még kiégve annyira, lehet, nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!