Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogy lehetne társat találni?
Őszintén leírom a helyzetet.
Adott egy nő, pici gyerekkel, egy albérletben a gyerek apjával, aki sorozatban megcsalta, nyilvánosan van neki más, de anyagi, családi háttér hiányában nem tudnak 2 fele menni.
Egy baratnőmről van szó, nem én akarom helyette megoldani az életét, és nem keresgélni szeretnék neki.
Igazából csak a kilátások érdekelnek, és hogyan lehet így találni valakit.
(A "gondolkodott volna előbb", "rába$zott", és hasonló véleményeket is megértem, de ezt most hanyagoljuk, nem ezekre van szükség jelen esetben, úgyhogy ezzel ne fáradjon senki! Köszönöm!)
Nekem nem kellene,pláne úgy,hpgy együtt lakik a gyerek apjával!
Amúgy meg mi közöd hozzá?
Amint lehet, a gyereket be kell adni bölcsődebe, a baratnodnek pedig elmenni dolgozni.
Ahogy van saját keresete, több lehetősége van onallosodni a picivel.
Szar helyzet...
Csak ezek alapján nehéz megmondani,hogy/hol találhatna társat.
Van-e szülői háttere?Tud-e valaki vigyázni a gyerekekre amíg esetleg Ő találkozik valakivel?Lelkileg mennyire instabil ilyen háttérrel?A gyerekei apja zaklatja, vagy békességben élnek?
szerintem nem lehetetlen, de nagyon nehéz.
Ki kell mozdulnia, ezért is kérdeztem,hogy a gyerekek mellett ezt meg tudja-e tenni?
De - bár ez nem társkeresős oldal - itt is ismerkedhet. Tárja fel Ő a történetét, a szándékát a kapcsolatteremtésre.
Egyáltalán Ő szeretne ebben a helyzetben ismerkedni?
Nem pontozok le senkit, tisztában vagyok vele, hogy ez a helyzet elég ciki. Próbálok hatni rá, néha megy, több-kevesebb sikerrel.
(Amit a 7-es ír, pedig volt szerencsém megtapasztalni, ismerős terep.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!