Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, Lányok! Mi a véleményetek?
Sokat gondolkoztam azon, hogy beírjak-e ide, de végül is miért ne? 22 éves férfi vagyok és nincs, és nem is volt semmilyen párkapcsolatom, és soha nem voltam még együtt nővel. A szó szoros,-és átvitt értelmében sem.
Szerintetek ez normális? Azt hittem eddig, hogy az alapján ítélnek a nők, hogy milyen a külsőm, a belsőm, vagy mit tettem le az asztalra. Átlagos kinézetű vagyok, 191 cm magas, semmilyen főbb hiányosságom nincs, ergo megvannak kezeim-lábaim, BME-n mérnökinformatikus szakon végzek jövőre, van vagy 6 különböző hobbim, többek között az, hogy vagy 10 éve hol versenyszerűen, hol amatőr szinten vizilabdázok. Mondhatnátok azt, hogy biztos egy hülye bunkó vagyok, és még ráadásul szakbarbár is, és biztos egész nap csak programozok; de a MENSA hivatalos felvételi tesztjén megugrottam a 2%-os lécet tavaly. Rengeteg nő visszautasított már, és nem értem miért, bár tény, hogy főleg 2-3 évvel idősebb lányoknak szoktam udvarolni.
Csak puszta kíváncsiságból regisztráltam ide, és írtam be, tehát szerintetek miért van ez? Köszönöm a válaszotokat!
(az elozo vok)
szval a véleményem az, h nem tudom a többiek észrevették vagy sem, de a srác aki 22 éves kora ellenére ilyen tulajdnságokkal rendelkezik, orszagosan is elég ritka lehet.amennyiben termeszetesen igazat mond. ezeknek a tulajdonságoknak a metszetét ha veszük, 2-3, de max. 10 emberre szűkül le a kör az egész országban. persze elkepzelheto hogy nm mindenkinek a zsánere, de az hogy lehet a srácnak elvárása kulsőleg és belsoleg is egyaránt felénk nők felé, az biztos. tehat sztem vmi a stilusaval vagy viselkedésével lehet, vagy iszonyuan gátlásos. Amugy szerintem ha megtanulna viselkedni , szűk 30 éves korig egykét kiveteltol eltekintve azt a nőt csavarja az ujja köré, amelyiket akarja, ha jókéű, humoros annál inkább. Pláne ha házias, meg főzni is tud:)
25/L
5-ös vagyok..Érdekes amit írtok!Én írtam,hogy van egy 23 éves fiam, kb. 190 cm magas, MsC-re jár..Teljesen normális, nem szakbarbár, külsőre sincs Vele gond, Ő ugyan nem vizilabdás- tornász..4 éve van barátnője. DE: látom ezt a korosztályt, és ahogy korávbban írtam is, persze vannak kivételek, de valahogy a mai lányok többsége nem vevő a normális pasikra. Sőt, a srácok sem igazán keresik annak a társaságát barátként aki nem rója az éjszakát, nem balhézik, nem issza magát hullára abszintből.
Nem kell itt nagy igény, szerintem a kérdezőnknek sincs.Egy kicsit behülyülne, flegma, nagyképű vagány lenne - állítom az összes csajt az úja köré tekerné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!