Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz komoly párkapcsolatot kialakítani mostanság?
Vagy csak én vagyok régimódi, hogy ilyenre vágyom?
25/L
Semmi gond nincs veled, ha úgymond "régi módi" vagy. Kapcsolatban énis az vagyok. Csak hosszú rendes kapcsolataim voltak (4 hónapos, 2 éves és jelenleg 4éves, amikor munkát adómnak említettük meg is lepődött ><)
A társadalom zömével van baj nem veled. Sok a könnyű vérű pasik és nők közt is... egyik szánalmasabb mint másik.
S így a kivételes embereknek nehezebb párkapcsolatot kialakítanijuk, szerencse is kell hozzá.
Nem vagyok tőled sokkal fiatalabb, de elég sok ismerkedő randim volt s egyből leolvastam az emberekről ki milyen...
Pl jajj de tetszek neki stb aztán talin amikor elmesélem magamról művész vagyok csak bologat s kényszer szöveget nyom... Lyukra játszó paraszt, apránként sok mindent ki lehet olvasni az emberekből. Arcdiagnosztika/kedvenc vagy kedvelt szín is rengeteg mindent elárul az emberről.(még ha nem is 100% de 80-90%ban igaz ami már jó arány)
Nekem mondjuk az életem egyik forduló pontján jött képbe jelenlegi párom. Visszaköltöztem anyámhoz s onnan ablakból néztem tesómat ház előtt s megláttam Őt xD
. Parázott is amikor talira csábítottam " mit akar a haverom nővére" xD - ezt utólag dumáltuk át párommal.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!