Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége szerint a férfiak 80%-a átlagon aluli külsejű?
A férfiak nők külsejét pontozó eloszlása viszont reálisabb képet mutat (kevés a csúnya és nagyon szép eloszlása, ellenben a döntő többség a normál)
Itt a cikk:
Azért nem kérek privátot, mert elég unstabil vagyok érzelmileg mostanság, és senkit sem szeretnék hitegetni. Több férfivel is beszéltem már innen, randim is volt (ami után a srác szó nélkül eltűnt, pedig szerintem jól ment és én el tudtam volna képzelni többet - apropó, ő nem az egyetlen akivel beszéltem innen és szó nélkül eltűntek. De van, akivel még most is e-mailezünk barátilag.)
Nem tudom, milyenek a nők az interneten. Nem nőkkel ismerkedtem eddig. Azt tudom, hogy a férfiak jó nagy százaléka csak durva, szexuális tartalmú üzeneteket tud küldeni, vagy képet a farkáról (ilyet nem egyet kaptam már itt is, csak annyi kellett hozzá, hogy "N" legyen a válaszom végén...) Persze, tisztában vagyok azzal, hogy vannak neten is normális férfiak. Ahogy nyilván nők is vannak ilyenek. (Nem egy normális nő ismerősöm tinderezik például.)
Nincs baj azzal, ha valaki kevésbé szociális. Van olyan lány, akinek nem a nagy hangú srác kell, hanem egy olyan akivel össze lehet bújni, akivel nem kell mindenáron beszélni. Tudom, milyen nehéz olyan embert találni, akivel összepasszolunk. De ezért ne hibáztassunk már "a nők többségét", jó? Nekem ezzel van a legnagyobb bajom. Nem mindenről a nők tehetnek, ezt kéne felfogni. Főleg nem minden nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!