Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfit nem zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfit nem zavar ha nőnek nincs egzisztenciája, és nincs munkahelye, ha szép és csinos?

Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

engem sokaig nem zavart olyasmi, de egy hoszabb kapcs utan ahol csak en dolgoztam, kozben a holgy ottnon unnalmaskodot meg boltokba jart, rajottem hogy fontos dolog az hogy legyen penze es munkahelye.

nem sajnalom a penzt (ez a kapcs mutata is azt), de az mar zavar amikor en vagyok a hibas hogy nincs eleg penzunk, es megjobban zavar az hogy otthon ul, belehal az unnalomba es amikor hazajovok a munkarol, ramtapad es minden problemajat rajtam eli ki.

szoval legyen a holgynek munkaja, nem miattam, hanem sajat maga miatt, egyszeruen minden embernek az eletben kell hogy legyen valami sajat dolga/celja

2016. nov. 19. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Engem meg épp az zavarna, ha a csaj nálam sikeresebb...
2016. nov. 19. 18:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Azért ez egy rohadt szomorú dolog, elnézve a válaszokat...
2016. nov. 20. 20:43
 14/20 anonim ***** válasza:

13:

Beismerjük hogy nem gépek vagyunk, akik egy "modern", 21. századi álomvilágban és utópiában élnek.

2016. nov. 21. 18:04
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

nem is erről van szó.

Azért, mert egy nő nincs rátok szorulva, már nem olyan kapós?

Növesszetek tököt, kedves férfiak.

2016. nov. 22. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:

15:

"Azért, mert egy nő nincs rátok szorulva, már nem olyan kapós?"

Igen, nem olyan kapós.

Mindenki olyat keres, amilyet szeretne magának. Igen, én olyan nőt keresek aki "rám van szorulva". Ahogy én is rá. Hogy nem mindenki fifti-fiftiben csinál mindent (munka, pénzkeresés, étel, otthon rendbentartás, gyerekekkel időtöltés), hanem ezek mind eltolódhatnak kettejük között lazán mondjuk 60-40, 70-30, 80-20 arányba. Ott vannak előttem személyes példának a szüleim. Náluk mai napig működik.

Neked mi bajod van azzal, ha ilyet keresek és találok ilyen nőt és utána jól megleszünk?

Ha én bankban fogok dolgozni ahogy tervezem és elveszek mondjuk egy szép eladólányt, aki szívesen maradna otthon sok évig a gyerekekkel, az miért baj neked?

Az meg egy nagyon buta modern kori felfogás amit képviselsz, hogy a te fejedben is minden a pénzről szól. A férfi nincs rászorulva a nőre, hogy este legyen otthon meleg étel? Nincs rászorulva a nőre, hogy tiszta legyen az otthon? Nincs rászorulva a nőre, hogy ami időt a nő tölt a gyerekekkel, akkor értelmes, normális emberré segítsen nevelni őket?

Arról nem is beszélve, hogyha manapság egy nő válni akar, akkor simán sokkal több pénzt és vagyont képes kifacsarni az exférjéből, mint ami a gyerekek eltartásához kell (és ráadásul 99%-ban a nő kapja a gyerekeket mindig, akkor is ha a férfi küzd értük)

Te nem egy családi egységről beszélsz, hanem alapból egy olyan világot képzelsz el, ahol mindenki kizárólag a saját pecsenyéjét sütögeti és fél attól, hogy függjön másoktól. Én szeretnék függeni a feleségemtől és azt akarom hogy ő is függjön tőlem. Azt akarom hogy részben ez a függés is egy nagyon tartós kötődéssé alakuljon köztünk. Nem félek a függéstől. És olyan nőt keresek, aki szintén nem fél.

2016. nov. 23. 12:36
 17/20 anonim ***** válasza:
túlkombinálod. :)
2016. nov. 23. 23:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Akkor fejtsd ki miért növesszünk tököt.

Miért baj az ha családalapításhoz nem a 30-as, jól kereső ügyvédnőhöz vonzódik egy férfi, hanem inkább a 20-as pultoslányhoz mondjuk? Ezt vettem ki a válaszodból, hogy ezért kellene tököt növesztenünk, hogy olyan nőkhöz vonzódjunk, akikhez nem annyira vonzódunk.

2016. nov. 24. 02:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy attól lesz egy férfi több, és attól kéne magát jobban éreznie, hogy nő önmagában képtelen eltartani magát. Egy kapcsolat tartósan két egyenrangú fel között működik.

Ennyi a történet. És ha inkább vonzó egy életképtelen valami, mert egy agilis ember mellett sz. Rul érzi magát a pasi, az komoly önbecsülési gondot jelent.

Attól, hogy valakinek vannak céljai, amik között szerepel az egzisztencia, meg nem feltétlenül torteto és karrierista.

2016. nov. 24. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Értem.

Leírtam, hogy nem hiszek ebben az 50-50-es dologban. És azt is, hogy mindkét fél függ a másiktól, nem csak a nő a férfitól. Csak sokan mindig csak a PÉNZT látják, mert a mai világban sokak fejében kizárólag anyagilag lehet függenie két embernek egymástól.

Én azt gondolom, hogy ezek a "két egyenrangú feles kapcsolatok" azok, amik 5-10 év után válóperrel végződnek jó részt, sokkal nagyobb arányban, mint a csúnya, gonosz függő kapcsolatok.

Már az is durva, hogy a függés az sok ember szemében kizárólag valami rossz dolgot jelenthet. Pedig azt gondolom ez nem így van. A függés is az, ami egyben tart évtizedes (ne adj Isten élethosszig tartó) házasságokat. És nem azért, mert kényszer lenne, hanem mert az embereknek néha jó érzés függeni valakitől (ÉS AKKORA BIZALMAT VETNI A MÁSIKBA HOGY NYUGODTAN FÜGGNEK TŐLE).

Nem értünk egyet, de nem baj. Örülök hogy elmondtad amit gondoltál (szerintem korrektül, teljesen)

2016. nov. 24. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!