Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Hol, hogyan lehet titeket a legkönnyebben megismerni/leszolitani? Esetleg egyetemek környéke?
Nemsokára itt lesz a 22-ik születésnapom és egyre inkább megöl a magány. Nagyon rossz már egyedül "ünnepelni". Tudom hogy ezzel a problémával nem vagyok egyedül, hiszen jópár hasonló kérdés van ezen az oldalon is; de remélem ha más nem,legalább 1-2 értelmes választ kapok a kérdésemre.
2016. nov. 17. 20:08
1/4 anonim válasza:
Nekem majdnem minden kapcsolatom úgy kezdődött, hogy egy baráti társaságban találkoztunk, és már legalább látásból ismertük egymást.
Nem ismerkedek utcán, nem szeretem, ha vadidegen férfiak leszólítgatnak, volt már rossz tapasztalatom ilyenből, úgyhogy reflexből otthagyom, szó nélkül.
2/4 anonim válasza:
Sorstárs, sajnos segíteni nem tudok, a kommentet is csak azért hagyom itt hogy én is követhessem :/
3/4 anonim válasza:
Szerintem a legkönnyebben bárokba lehet ismerkedni pl a corvin caffe, instant, 5kert vagy mondjuk teázok ilyesmik és igen az egyetem környéke szerintem jó hely..De tényleg ne az utcán szólíts le valakit hanem inkb egy beülős helyen. Pl ha cigizel akkor oda csapódhatsz egy társasághoz valamilyen szórakozó helyen vagy nyáron a deák téren nagyon könnyű ismerkedni. Igy h hideg van kicsit nehezebb de így is meg lehet találni szerintem a modját. :) remélem segítettem.21/l
4/4 anonim válasza:
Háát, nekem pl. lehet itt írni, meg lehet ismerni :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!