Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc van velem? 27/F

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyok egyedülálló. Sikerült nagyjából túl tennem magam a szakításon. Ezt követően nagyon szerettem volna lányokkal ismerkedni, mert úgy gondoltam, hogy kifutok az időből stb.

Aztán az az érzés is elöntött, hogy sosem lesz már barátnőm.

Viszont az elmúlt egy hétben 2 furcsaságot is tapasztaltam magamon. Az egyik az, hogy egy lány (szerintem szép) folyamatosan néz, mosolyog rám, mégsem érzem azt, hogy kezdeményezzek (nem, nem azért, mert lúzer vagyok :) )

A másik eset: egy másik lány (szintén nem csúnya) neten kezdett el velem beszélgetni, szeretne megismerni stb.. (látásból már ismerjük egymást). Ugyan beszélgetek vele, de nem érzem, hogy több energiát kellene a dologba fektetnem.

Viszont amúgy szeretnék barátnőt, így nem igazán értem, hogy mi lett velem.

2016. nov. 16. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyjából tetted magad túl a szakításon. Nem forrtak be még a sebek, lelkileg nem vagy felkészülve rá. Inkább meg sem próbálod megközelíteni a lányokat, mert félsz egy újabb érzelmi megrázkódtatástól tudat alatt. Én is így vagyok, csak én el is utasítom magamtól őket, pedig én is vágyom a szerelemre, de valahogy nem megy. 24/L
2016. nov. 16. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Minden férfival vannak időszakok, amikor egyszerűen nem kívánja a nőket.

Lehet hogy amúgy masztizik, ábrándozik a szép nőkről és jönnek is a lehetőségek, de egyszerűen nem kívánja a dolgot. Velem is szoktak lenni ilyen hetek/hónapok nagyon néha (évi egyszer-párszor).

Ezekről az időszakokról még azt kell tudni, hogy a nők ezt nagyon megérzik és ilyenkor sokszor a nők nyomulnak a férfira valamiért :D - (Ilyen a természet :D )

Nekem olyan is volt, hogy ilyen időszakomban próbáltam csajozni, de igazából nagyon félszívvel csinálva és le is szartam az egészet, úgyhogy hiába voltam kanos nagyon, végül nem lett semmi.

Majd elmúlik ez. Hetek kérdése nálad is, azt gondolom.

2016. nov. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!