Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem budapesti, az hátrányban van ismerkedési lehetőségek terén?

Biztos kevesebb lehetősége van, mint egy Bp.-inek... bár sztem itt a nagyobb különbség azért nem a nagyváros, hanem a kisváros, falu és Bp. között van.
Ami tény: a legtöbb ember szeretne egy egészséges kapcsolatot, ahol elég időt el tud tölteni a másikkal, és nem csesz el az életéből 1-2 órát csak egy odaútra, és ugyanez vissza. Tehát inkább a saját környékén keres vkit. A Bp.-iek nagyobb eséllyel találnak a saját városukban, ezért nem fognak olyat keresni, aki nem a városban lakik.
Bp.-n egy kisvároshoz képest jóval több ismerkedős est, vagy olyan rendezvény/hely van, ahol ismerkedni lehet (de azért sztem nagyvárosban is lehet ilyesmi). És az sincs, hogy mindenki ismer mindenkit, meg ha helyivel összejössz, azt vmi ismerősöd tuti ismeri, esetleg már meg is volt neki.

igen is, meg nem is.
Manapság ott van a netes ismerkedés. Pestieknek nyilván az sokkal könnyebb, válogatni lehet stb..
De ha belegondolunk, kb 2000 embert ismerünk személyesen, közülük elenyésző a potenciális párkapcsolati társ, 10-20-on valahány körül, ahhoz meg nem kell nagyvárosban lakni, de egy 500 fős zsákfaluban tényleg lehetetlen közeli a helyzet.

Én kisvárosban lakom, amúgy nem messze a fővárostól, és az esélyek egyenlőek a nullával sajnos.
Ráadásul bp-i is inkább bp-it keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!