Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, az szerintetek teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az szerintetek teljesen normális, helyén való, hogy egyszerre több férfival vagytok viszonyban?

Figyelt kérdés
S percről percre változtatjátok mikor kihez van kedv? Ettől Ti ugye nem vagytok rbancok, vagy ez szerintetek nem nevezhető annak. A Férfi is csinálhat ilyet?
2016. nov. 12. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Megmondom én neked mi az ábra NÁLAM.

Én nem tűröm el,hogy a pasi mellettem több nővel legyen. Ha a pasi ugyanezt elvárja tőlem (tehát ne legyen más férfival viszonyom) akkor örömmel teljesítem neki. Monogám vagyok. Nagyon.

2016. nov. 12. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:

#5, igazad van: bunkó szemétláda - akár férfi, akár nő.

De annyira azért nem látom gyakorinak a jelenséget, mint te.

2016. nov. 12. 21:45
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

Viszony, mint megcsalás, vagy viszony, mint nyílt lapokkal, esetleg nyitott kapcsolatban fennálló helyzet?

Linkeld már be azt a kérdést légyszi, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy előbbinél pedig nem lincselte meg a gyakoris nőgyülőlő horda, sőt, akkor még a nők is rib..nc k...rváznak ezerrel...

2016. nov. 13. 00:10
 14/19 anonim ***** válasza:
- pedig
2016. nov. 13. 00:11
 15/19 anonim ***** válasza:
5%

Ezen az oldalon, csak a férfiak a rosszak, amíg a nők szentek.

Ugyanazért a férfit utálják, a nőket meg dicsőítik.

Ilyenek a feminácik. Szokjál hozzá. Unatkozó, férfigyűlölő nők, akik annyira álomvilágban élnek, hogy a valóság csalódás számukra, és ezért mindig a férfi a hibás. És itt bizony rengeteg femináci van.

Vitázhatsz velük, de az olyan, mintha galambbal sakkoznál. (Ha nem tudod milyen galambbal sakkozni, akkor kereső.)

2016. nov. 13. 01:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt jól összeraktad utolsó, nem értem ki és miért pontoz le, de én is kb ezt tapasztalom, látom sok nőnél.
2016. nov. 13. 08:28
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Arról senki nem tehet, hogy ti életképtelenek vagytok. Én sem vagyok egy adonisz, de engem sosem csaltak meg, vagy bántottak a nők. Ugyan úgy van szemét pasi, meg ribi nő, ilyen az élet. 27/F
2016. nov. 13. 09:00
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 Te csak naív, és tapasztalatlan vagy. Úgy vesznek hü.re a nők, hogy észre sem veszed. És gondolom, ha van csajod, akkor az az első.
2016. nov. 13. 11:57
 19/19 anonim ***** válasza:
18-as, látom nagyon frusztrált vagy, ezért nem is akarok bántó megjegyzést írni, mert tényleg idegösszeroppanásod lesz a végén. Mondom, csak te tehetsz róla, h életképtelen vagy. ;DD NEM fogom ide kiírni, h mennyi nőm volt mire jött az igazi, mert féltem az egészséged. 27/F
2016. nov. 13. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!