Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az szerintetek teljesen normális, helyén való, hogy egyszerre több férfival vagytok viszonyban?

Megmondom én neked mi az ábra NÁLAM.
Én nem tűröm el,hogy a pasi mellettem több nővel legyen. Ha a pasi ugyanezt elvárja tőlem (tehát ne legyen más férfival viszonyom) akkor örömmel teljesítem neki. Monogám vagyok. Nagyon.

#5, igazad van: bunkó szemétláda - akár férfi, akár nő.
De annyira azért nem látom gyakorinak a jelenséget, mint te.

Viszony, mint megcsalás, vagy viszony, mint nyílt lapokkal, esetleg nyitott kapcsolatban fennálló helyzet?
Linkeld már be azt a kérdést légyszi, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy előbbinél pedig nem lincselte meg a gyakoris nőgyülőlő horda, sőt, akkor még a nők is rib..nc k...rváznak ezerrel...

Ezen az oldalon, csak a férfiak a rosszak, amíg a nők szentek.
Ugyanazért a férfit utálják, a nőket meg dicsőítik.
Ilyenek a feminácik. Szokjál hozzá. Unatkozó, férfigyűlölő nők, akik annyira álomvilágban élnek, hogy a valóság csalódás számukra, és ezért mindig a férfi a hibás. És itt bizony rengeteg femináci van.
Vitázhatsz velük, de az olyan, mintha galambbal sakkoznál. (Ha nem tudod milyen galambbal sakkozni, akkor kereső.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!