Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb ennyire sportos nő még mindenkinek tetszik? A vékonyabb férfiak se mondanák hogy ez már férfiasan izmos?
2016. nov. 9. 19:31
11/19 Taushi válasza:
Szeretem a vékonyabb testalkatú lányokat, még talán a kicsit sportosabb is belefér, de ez nekem (is) nagyon sok.
25F
12/19 anonim válasza:
Nekem tetszik. Amúgy szerintem eléggé le van szálkásítva a képen, normál esetben természetesebbek lehetnek a vonalai, de így sem rossz.
13/19 anonim válasza:
Az arca szep viszont tenyleg mar egy picit izmos:)Titusztitusz te pedig egy harisnyafetises b***om vagy mar ne is haragudj;)
16/19 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kidolgozott testű, sportos, izmos lányok. Tetszik.
17/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, lehet még jóval izmosabb is akár.
25F (vékony)
18/19 anonim válasza:
Jáj, nem szép! Majdnem mint a Rubint Réka.
Nekem tetszenek a törékeny és a teltkarcsú nök is, lényeg, hogy a derék-csípő íve, illetve profilból a fenék-mell îve szép legyen.
19/19 mikeXxX válasza:
Számomra taszító a képen látható nő egy nő ne akarjon izmos lenni maradjon nőies tök mindegy hogy vékony vagy kerekded !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!