Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy az átlagos kedves visszafogott aranyos lányokat a férfiak észre sem veszik (kövér csúnyább férfiak sem) hanem csak a műcicis pláza cicákra mennek?

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 18:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%

"Elképesztő, amilyen unott, flegmatikus, pöffeszkedő női pillantásokat lát az emberfia, bárhol is jár."

A férfiak dettó ugyanezt csinálják!

Sőt! Az alja bunkó pasztja még be is szól az utcán csak mert úgy tartja kedve.

Volt olyan,hogy mentem haza és jött velem szembe egy férfi és leqrvázott!! Pedig nem ismer. Méghogy a nők a bunkók! Hah!

2016. nov. 9. 18:37
 12/31 anonim ***** válasza:
18%

Ezt lehetne fordítva is kérdezni: Miért van az, hogy a normális, udvarias, nem nagyképű férfiakat a nők észre sem veszik, csak a kigyúrt, egyenséróval és 30 éves Béjemvével rendelkező pasikra mennek? Ugye-ugye, az általánosítás..

Megnézem én is a pláza cicákat, ezt kár tagadni, viszont kapcsolat céljából biztos nem ismerkednék velük. Egy normális férfi nem egy pénzéhes, shopping mániás lénnyel akar együtt élni, csak azért, mert van 2 felfújt melle, és mert pár forint láttán szétteszi a lábait. Egy kedves, visszafogott lány ezerszer szebb, mint egy kikent szajha. Az más kérdés, hogy manapság nagyon elszálltak női részről az igények, ezért ritkán találni ilyen nőt.

30F

2016. nov. 9. 18:39
 13/31 anonim ***** válasza:
38%
9, a hú de szép fiúk beképzeltek, mint a pláza cicák, az meg nálam nem pálya, az csak a kisgyerekeknek áll jól :)
2016. nov. 9. 18:40
 14/31 anonim ***** válasza:
25%

Úgy látom itt mindenki valamilyen szinten sérült és mindenki a vélt vagy valós sérelmeit vágdossa a másik nem fejéhez.

Na én ebből nem kérek!

2016. nov. 9. 18:40
 15/31 anonim ***** válasza:
42%

Mutass már egy "átlagos kedves visszafogott aranyos lány"-t akit észre sem vesznek a férfiak?! csak 1 et mutass, aki szabad, és aki megfelel a leírásnak.

Amúgy lehet, hogy észreveszik, csak aki észreveszi, azt a lány még lábtörlőnek se használná.

2016. nov. 9. 18:48
 16/31 anonim ***** válasza:
25%

"A férfiak dettó ugyanezt csinálják!

Sőt! Az alja bunkó pasztja még be is szól az utcán csak mert úgy tartja kedve.

Volt olyan,hogy mentem haza és jött velem szembe egy férfi és leqrvázott!! Pedig nem ismer. Méghogy a nők a bunkók! Hah!"

mértnem szoltál vissza?olyankor nincs nagy szád?

2016. nov. 9. 18:48
 17/31 anonim ***** válasza:
45%
Azt tegyük hozzá, hogy gyakorlatban a férfiak az átlagos kedves visszafogott nő alatt valami Natalie Portman félét értenek. :D
2016. nov. 9. 18:52
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Mondta bárki is, hogy az élet igazságos? :/
2016. nov. 9. 18:58
 19/31 anonim ***** válasza:
35%

Unalmas kérdés, szokásos válasz: márpedig észreveszik, csak őket meg azok az "átlagos, kedves, visszafogott" lányok nem tekintik férfinak, hanem csak azokat, akik ezeknek a műcicis plázacicáknak a szintjén vannak.

Kiegészítés 1) Amikor én a ilyen átlagos lányoknál próbálkoztam, semmibe vettek, elhajtottak, nem túl gerinces módon.

Kiegészítés 2) Kérdeztem már itt, hogy akkor mégis honnan lehet felismerni ezeket az átlagos, kedves, visszafogott lányokat (hátha én próbálkoztam nem ilyeneknél), de nem kaptam értékelhető választ.

Én nyitott vagyok a megoldásra, a véleménycserére, nem flamewarozni akarok, hanem előrébb jutni, és nem instant eltűnéssel hálálom meg, ha találok valami olyat a beszélgető/randipartneremben, ami egy kicsit is nem tetszik...

25/F

2016. nov. 9. 19:03
 20/31 anonim ***** válasza:
17%

"Mértnem szoltál vissza?olyankor nincs nagy szád?"

Ki mondta, hogy nem szóltam vissza neki te agyhalott???

2016. nov. 9. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!