Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan pasival aki már volt együtt cigány nővel?
Ki, mi a cigány?
Ő tudja, hogy veled eddig milyen pasi volt?
Az én páromnak is volt egy félcigány exe. Ő sokáig nem is tudta (nem vette észre, vagy nem tudom :D), hogy cigány származású. Mondjuk amikor nekem mutatott róla képet, én egyből láttam rajta. Nem akadtam ki, mert amúgy egy csinos és igényes csaj volt, bárki megfordult volna utána az utcán (és nem azért, mert proli, hanem tényleg csinos, és ismétlem csak félcigány volt, tehát nem lehetett egyértelműen megállapítani.) Így engem nem zavart.
Azon viszont sokkal jobban kiakadtam, amikor megtudtam, hogy előttem egy baromira igénytelen magyar lányt kefélgetett, az a tipikus falusi prosztó k-va, dagadt, zsíros haj, buta mint a segg, a fél falu megvolt neki stb. Ezt próbálta is eltitkolni, ellenben a félcigány ex-szel.
Szóval én inkább azt nézem, hogy mennyire volt igényes az exe, bár rendes cigányoknál ez tényleg elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!