Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan szűz pasi, aki totálisan reménytelennek látja, hogy valaha akár csak egy rövidtávú kapcsolata legyen? (természetesen a szüzesség elvesztésével együtt)
13-as.
Kizárólag barátilag igazából,és mindkettő a bulizás hevében alakult ki. És nem is lett folytatása.
Pillanatnyi dolog volt csak ez sajnos. Ja és az öleléses történetben nem is magyar volt a csaj.
Jelenleg is van 3 csaj,akik magyarok, és "barátkozás" szintjén vagyunk, de velük is csak kb. akkor beszélek,ha véletlenül találkozunk valamerre.Egyébként nem igazán érdeklem őket sem,pedig tudom hogy kedvelnek engem.Mert különben már ugyanúgy elkerültek volna jó messziről,mint az összes többi...
Én 31 vagyok, 166 centi magas és még soha nem volt csajom, nem jött össze azokkal, akik tetszettek nekem. Nem nagyon látok rá reményt, hogy ez változzon, de azért keresgélek. utóbbi időben online próbálkozom, de akárcsak élőben, neten is ugyanaz az eredmény pedig ronda nem vagyok, sem bunkó.
Visszahúzódó vagyok, bár nem végletesen, szóval, ha kényelmesen érzem magam egy közösségben, akkor laza vagyok, de alapból bennem van a szégyenlősség persze. Most egyre inkább az jut eszembe, hogy már túl késő, hiszen tapasztalat híján nem nagyon akarna egy csaj sem olyannal lenni, aki nem tud mit nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!