Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek olyan szűz pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan szűz pasi, aki totálisan reménytelennek látja, hogy valaha akár csak egy rövidtávú kapcsolata legyen? (természetesen a szüzesség elvesztésével együtt)

Figyelt kérdés
Most tényleg azok válaszoljanak, akik szüzek, és már benne vannak a húszas éveikben, szóval ne ilyen hisztis/önsajnáltató tizenéves srácok. Tőletek kérdezném: Hogy álltok jelenleg a csajozással? Eddig milyen élményeitek voltak és mi a legfőbb dolog, ami nagyon komolyan megakadályoz benneteket a szüzesség elvesztésében? (természetesen a fizetős szolgáltatást ignorálva)

2016. nov. 7. 23:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10: Elég durva azt látni, hogy én azért milyen mélyen vagyok, még hozzátok képest is. Ugyanis én még csak meg sem fogtam idegen csajnak a kezét vagy esetleg megöleltem volna. Ha az ölelésig eljutottál, akkor csak nem lehetsz olyan genetikai hulladék, mert az már egy intimebb dolog. Privátban írnál nekem, hogy ez miként történt meg és ha odáig már eljutottál, akkor szex miért nem lett belőle?
2016. nov. 8. 01:52
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
#11. Könnyesre röhögtem magam ezen a hozzászóláson. :DD
2016. nov. 8. 08:00
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
#10 ha már megfogták a kezed és megöleltek, akkor hogy lehet, hogy "minden" nő kinevet és megaláz? Ez csak nekem ellentmondás?
2016. nov. 8. 08:07
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

13-as.

Kizárólag barátilag igazából,és mindkettő a bulizás hevében alakult ki. És nem is lett folytatása.

Pillanatnyi dolog volt csak ez sajnos. Ja és az öleléses történetben nem is magyar volt a csaj.

Jelenleg is van 3 csaj,akik magyarok, és "barátkozás" szintjén vagyunk, de velük is csak kb. akkor beszélek,ha véletlenül találkozunk valamerre.Egyébként nem igazán érdeklem őket sem,pedig tudom hogy kedvelnek engem.Mert különben már ugyanúgy elkerültek volna jó messziről,mint az összes többi...

2016. nov. 8. 10:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, van köztünk ilyen, pl én. Már csak kizárólag fizetős "szolgáltatással" tudom elképzelni, hogy bármifajta kontaktusom legyen nővel, bőven elmúltam már 20 éves, sőt, 24 is...
2016. nov. 8. 12:17
 16/16 anonim ***** válasza:
66%

Én 31 vagyok, 166 centi magas és még soha nem volt csajom, nem jött össze azokkal, akik tetszettek nekem. Nem nagyon látok rá reményt, hogy ez változzon, de azért keresgélek. utóbbi időben online próbálkozom, de akárcsak élőben, neten is ugyanaz az eredmény pedig ronda nem vagyok, sem bunkó.

Visszahúzódó vagyok, bár nem végletesen, szóval, ha kényelmesen érzem magam egy közösségben, akkor laza vagyok, de alapból bennem van a szégyenlősség persze. Most egyre inkább az jut eszembe, hogy már túl késő, hiszen tapasztalat híján nem nagyon akarna egy csaj sem olyannal lenni, aki nem tud mit nyújtani.

2016. nov. 8. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!