Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A belőtt, jó haj tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A belőtt, jó haj tényleg sokat számíthat a nőknél? Vagy inkább a magasság és az izom ami fontos?

Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

" Szerinted ki az a nő, aki egy 170 centis, de tökéletesen dús, barna hajú srácot preferálna egy 185 centis, akár kopasz fejű, karakán férfi ellenében? De most komolyan?"

Én például. Kell a tökömnek egy 185 centis pasi, aki olyan magas, hogy a 173 sentimmel kitöri a nyakamat, és a holdfény megbicsaklik a koponyáján.

2016. nov. 7. 23:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Önmagában a haj nem sok mindent jelent. Szép a haja vagy az orra. :)) Ugyan már.

Nem lehet a magasságot összevetni a hajjal ennek gyakorlatilag semmi értelme sincs. Az összhatást nézi mindenki, lehet valakinek belőtt sérója, ha az arca brutál ronda. Nem?

És nem mindegyik 185 cm-es pasi jön be, ez sem releváns. A nők az arcot, férfias karakteres arcot szeretik szép fogsorral. Az már egy nagyon jó alap, és ha ezzel férfias test társul, nem hájas, a pufók arc, toka senkinek sem tetszik.

Széles váll, izmos mellkas, igényes öltözet. Ha jól néz ki egy pasi, akkor mindegy, hogy 172 cm vagy 185. Mindkettőből lesz, aki után futnak a csajok. Aki kopaszodásra hajlamos az jobb ha leborotválja az egészet, az előnyös részeket kell kiemelni, valakinek jól áll a borosta, van aki úgy néz ki vele,mint egy csöves. Szal érdemes több mindent kipróbálni.

2016. nov. 8. 06:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem az a haj, amire már azt mondják, hogy belőtt, az már taszító... legyen egy jó formára vágott frizura, amire nem kell 600féle kence, és oké.

Amúgy nekem a haj és a magasság (legyen 162+ a 156 centimhez, ha felveszek egy magasabb sarkú cipőt) fontosabb, a test sokadlagos.

2016. nov. 8. 08:58
 14/17 anonim ***** válasza:
177cm magas vagyok.Egy 170cmes pasi aztan tornyozhatja a hajat,akkor is keves.
2016. nov. 8. 12:34
 15/17 anonim ***** válasza:

"Szerinted ki az a nő, aki egy 170 centis, de tökéletesen dús, barna hajú srácot preferálna egy 185 centis, akár kopasz fejű, karakán férfi ellenében? De most komolyan?"

Csatlakozom az igenlők táborába. Nem tetszik a kopasz fej. Nyilván, ha szeretek valakit, és közben változik meg, az más. Ugyanakkor azzal is egyet értek, hogy a túl sok kence-fice, meg hasonlók inkább rontanak, mint használnak. Legyen a hajad ápolt, tiszta és egy normális, arcodhoz illő hossz/fazon. Kész, semmi több nem kell.

A magasság pedig egy olyan dolog, hogy nekem pl nem kellett soha magas srác, mivel alacsony nő vagyok. Egy 180 centis nő ezt másképp látja. Kivételek persze mindig vannak, láttam már olyan párokat, ahol a nő volt a magasabb, de lássuk be, ez ritka :) Úgyhogy ha kompenzálni akarsz, akkor azt ne a hajaddal. Inkább a megnyerő személyiségeddel (már ha van, ha nincs, akkor fejleszd egy kicsit), jó dumáddal, határozottsággal. Több pozitív eredménnyel járnak ezek, mint egy felzselézett/waxolt/lelakkozott haj.

2016. nov. 8. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:

"Kivételek persze mindig vannak, láttam már olyan párokat, ahol a nő volt a magasabb, de lássuk be, ez ritka :)"

Pedig minden második pár ilyen...

2016. nov. 8. 16:47
 17/17 anonim ***** válasza:
magasság, izom, pénz
2016. nov. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!